Μαρία Κορινθίου: «Ο Αϊβάζης τσακώθηκε στο Survival γιατί έβρισαν εμένα και το παιδί του»

Για τη σχέση του με το Γιώργο Μαυρίδη και το Σάκη Τανιμανίδη μίλησε ο Γιώργος Λέντζας.

Ο παρουσιαστής συμμετείχε στο «World Party» και μίλησε για τη διάλυση της παρέας στην εκπομπή «Late Night» του Γιώργου Λιάγκα.

«Το World Party είναι τεράστιο κεφάλαιο για τη ζωή μας. Όταν ξεκινάς κάτι και αυτό το κάτι είναι μικρό, είναι όλοι να το υποστηρίξουμε, πάμε παιδιά να τα καταφέρουμε, πάμε να γίνει, πάμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε, που επί της ουσίας ήταν το όνειρό μας, να ταξιδέψουμε όλο τον κόσμο. Αυτό σταδιακά άρχισε και αποκτούσε ένα κοινό, μία ταυτότητα στην τηλεόραση που ο κόσμος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Προφανώς μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, εμείς ξεκινήσαμε ως άλλοι άνθρωποι και καταλήξαμε άλλοι», σημείωσε αρχικά ο Γιώργος Λέντζας.

Στη συνέχεια μίλησε για την σχέση του με το Σάκη Τανιμανίδη:

«Μέσα σε τέσσερα χρόνια εξελίσσεσαι, αλλάζεις, υπάρχει τριβή με τον άλλον. Αν υπάρχει μια αποτυχία στο World Party είναι αυτή, ότι μετά από τέσσερα χρόνια δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε την μεταξύ μας σχέση. Με τον Σάκη δεν έχω επαφές τώρα, δυστυχώς.

Και λέω δυστυχώς γιατί είναι κάτι που με στεναχωρεί. Είχαμε κάνει κάποιες προσπάθειες να συναντηθούμε, δεν έγινε και από τότε το αφήσαμε. Ήταν ένα γενικότερο πλαίσιο αλλαγής, που συνειδητοποιήσαμε ότι πλέον δεν μπορούσαμε να συνυπάρξουμε στο να δουλέψουμε μαζί».