Αναστασία Περράκη: Τα «καρφιά» για τη Λάουρα Νάργες (Vid)

Αναστασία Περράκη: Τα «καρφιά» για τη Λάουρα Νάργες (Vid)

Τι είπε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Αναστασία Περράκη.

Το μοντέλο και πρώην σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση της κόρης της με την Λάουρα Νάργες. Όπως υποστήριξε υπάρχουν πράγματα που την έχουν ενοχλήσει στη συμπεριφορά της παρουσιάστριας.

«Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Απ’ ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Το έχουμε συζητήσει με τον Μιχάλη, αλλά θεωρεί ότι της το λέει συμβουλευτικά. Yπάρχει ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης» ανέφερε στην εκπομπή «Late Night» η Αναστασία Περράκη.

Παράλληλα ομολόγησε ότι: «Αληθεύει ότι σε μια εκδήλωση είπαν στη μικρή ότι “η μαμά σου είναι στο Survivor” και στεναχωρήθηκε πάρα πολύ! Το συζήτησε πρώτα με μένα, της είπα ότι το παιδάκι εκείνο μπορεί να μην κατάλαβε».

Ενώ για την σχέση τη δική τη με τη Λάουρα αποκάλυψε ότι: «Είχα δει την Λάουρα όταν είχε έρθει σε σχολική γιορτή μαζί με τον Μιχάλη. Τη γνώριζα από το MAD γιατί τότε ήμασταν μαζί, από τότε τη θυμάμαι. Έκτοτε δεν έχει τύχει να συναντηθούμε και να μιλήσουμε. Την ήξερα όταν ήταν 18, λογικά τώρα θα έχει αλλάξει σαν άνθρωπος. Από τη στιγμή που είναι με τον μπαμπά της Έλενας και είναι καλά ο μπαμπάς της Έλενας, εμένα τα άλλα μου περισσεύουν».