Το «Shopping Star» και η Βίκυ Καγιά επιστρέφουν – Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Για το «My Style Rocks» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «TV Έθνος» η Βίκυ Καγιά, η οποία για ακόμα μία φορά δεν έχασε ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη της για τη δική της εκπομπή, το «Shopping Star».

Στην ερώτηση για το αν αγχώθηκε για τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης με την είσοδο του «My Style Rocks» στην τηλεοπτική αρένα, η ίδια απάντησε:

«Καθόλου. Πάντα κάτι θα υπάρχει απέναντι. Είτε θα πάει καλύτερα, είτε θα πάει χειρότερα, ή το κοινό θα μοιραστεί. Το έχω παρακολουθήσει ελάχιστα στην αρχή του. Δεν έχει καμία σχέση με το ”Shopping Star”».

Όσο για το ποια θα ήταν η απάντησή της αν της πρότειναν να το παρουσιάζει; Η Βίκυ ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη:

«Όχι, δεν μου ταιριάζει καθόλου αυτή η εκπομπή. Στο ”Shopping Star” σαν fashion expert κάνω τη δουλειά μου. Δεν κάνω την παρουσιάστρια, δεν κρίνω ούτε βαθμολογώ το ντύσιμο των γυναικών. Αυτό που βαθμολογώ είναι το κατά πόσο κατάφεραν να συντονιστούν με το ενδυματολογικό θέμα της εβδομάδας.

Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τύπο και εγώ βάσει αυτού προσπαθώ να κάνω κάποιες παρεμβάσεις κοντά στο στυλ της ή αυτό που τέλος πάντων μπορεί να αντέξει. Εγώ δεν μπορώ ούτε να επιβάλω σε μια κοπέλα πώς να ντυθεί, ούτε να τη βαθμολογήσω, ούτε να τη μαλώσω. Δεν λέω ότι δεν γίνεται. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Το ”My Style Rocks” δεν είναι για μένα».