«Ελληνοφρένεια»: Όλα όσα θα δούμε φέτος

Ο Τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» μίλησε για το κόψιμο της εκπομπής (Vid)

Γιατί νιώθει ανακουφισμένος και οι αιχμές που αφήνει για το κανάλι.

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του ALPHA να κόψει την εκπομπή «Ελληνοφρένεια».

Το βράδυ της Τετάρτης οι συντελεστές της εκπομπής ανακοίνωσαν μέσω twitter ότι μετά από απόφαση του σταθμού η εκπομπή κόβεται. Ο Απόστολος Μπαρμπαγιάννης, ο γνωστός Τσολιάς της εκπομπής μίλησε για την απόφαση του ALPHA στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Τσολιάς αφήνει αιχμές για το κανάλι και μιλάει για νοσηρό κλίμα.

«Μας το είπαν λίγο πριν τη μετάδοση της εκπομπής, δυο- τρεις ώρες πριν. Έτσι ώστε να μην έχουμε και περιθώριο αντίδρασης, να μη γράψουμε κάτι στην εκπομπή. Είναι μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας, έχει πολλές πολιτικές αιχμές. Τι τους ενόχλησε, ποιος τους πήρε τηλέφωνο δεν μπορώ να το ξέρω. Κατάλαβες, είναι πολλά τα πράγματα… Δεν είμαστε και εμείς καλά παιδιά. Κάτι τέτοιο είναι… Όταν έχεις μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας, δεν κόβεται. Μόνο λογοκρίνεται. Δεν είναι τηλεπαιχνίδι, που δεν πήγε καλά, για να κοπεί. Τον λόγο δεν τον ξέρουμε, ούτε θα τον πει κανείς ποτέ. Ξέρουμε πώς είναι αυτά…» ανέφερε ο Απόστολος Μπαρμπαγιάννης στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω».

Στη συνέχεια περιέγραψε τα αισθήματά του μετά το αιφνιδιαστικό κόψιμο της εκπομπής: «Αισθάνομαι ανακούφιση, γιατί ήταν τόσος ο πόλεμος και οι τρικλοποδιές… Το κλίμα ήταν νοσηρό εκεί πλέον. Είναι η 2η φορά που κόβεται σατιρική εκπομπή στα ελληνικά δεδομένα. Είναι αστείο να λες ότι κόβουμε μια σατιρική εκπομπή, επειδή δεν πήγε καλά. Δηλαδή αν το δελτίο δεν πάει καλά, θα το κόψουν; ».