Εγκλήματα… ρετρό: 9 συλλεκτικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δεν ξέρατε πως υπάρχουν (Pics)

Ο σεναριογράφος των «Εγκλημάτων» ξαναχτυπά τηλεοπτικά με σειρά – μυστήριο

«Μάχη» για τον Λευτέρη Παπαπέτρου.

Κάτι περισσότερο από ένα απλό δυνατό χαρτί θεωρείται ο άνθρωπος πίσω από το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Λευτέρης Παπαπέτρου» για τη μυθοπλασία της ελληνικής τηλεόρασης, μετά τις τεράστιες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει.

Και μπορεί η τελευταία του τηλεοπτική προσπάθεια με τίτλο «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» στον ΑΝΤ1 να μην είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό, το ταλέντο του, όμως, δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Γι’ αυτό και τα κανάλια σκοπεύουν να ριχτούν για τα καλά στη «μάχη» για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του σε κάποια από τις παραγωγές τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη για το enikos.gr,  τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους προκειμένου να δουν την επιτυχία των σειρών «Εγκλήματα», «Είσαι το Ταίρι μου», «Ντόλτσε Βίτα» και «Κάτω Παρτάλι» να επαναλαμβάνεται.

Ο σεναριογράφος των «Εγκλημάτων» ξαναχτυπά τηλεοπτικά με σειρά – μυστήριο

Παρά το γεγονός πως δημοσιεύματα ήθελαν τον γνωστό σεναριογράφο να έχει ήδη πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Γιάννη Λάτσιο στον ΑΝΤ1, κάτι τέτοιο σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ δεν ισχύει. Όχι ότι ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1 δεν θα το επιθυμούσε, απλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η επαφή για κάτι καινούργιο.

Ανοιχτή είναι και η πόρτα του ΣΚΑΪ, καθώς η συνεργασία που είχε στο Mega ο Παπαπέτρου με τον Λοΐζο Ξενόπουλο –που ακούγεται πως θα «μετακομίσει» στο κανάλι του Φαλήρου- ήταν άκρως επιτυχημένη. Συνεπώς, ο ΣΚΑΪ αποτελεί ακόμα μία επιλογή για τον αγαπημένο σεναριογράφο.

Και οι επιλογές δεν σταματούν εδώ. Η παρουσία της Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο Epsilon, σηματοδοτεί πολλές αλλαγές με τη μυθοπλασία να… παίρνει τα πάνω της και τις πληροφορίες να τη θέλουν να χτυπά την πόρτα του Παπαπέτρου.

Τέλος, στην περίπτωση που το Mega ξεκινήσει ξανά τη λειτουργία του, ο πρώτος άνθρωπος θα αποτελέσει «στόχο» δεν είναι άλλος από τον ίδιο. Μέχρι στιγμής, το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι πολλών καναλιών, κανένα όμως δεν έχει κάνει την προσφορά του.

Ο σεναριογράφος είναι βέβαιο πως θα επιστρέψει τηλεοπτικά, δεν έχει ωστόσο αποκαλύψει σε κανέναν την ιδέα του νέου του σεναρίου. Η σειρά υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό του και για όλους εμάς θα παραμείνει… μυστήριο μέχρι την τελική συμφωνία.