«Επίσημο»: Στα άκρα οι σχέσεις Λιάγκα - Φουρθιώτη! (Pic)

«Επίσημο»: Στα άκρα οι σχέσεις Λιάγκα – Φουρθιώτη! (Pic)

Τι «μέτρα» πήρε ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1;

Ήταν, μπορεί να πει κανείς, σχεδόν… αναμενόμενο: οι σχέσεις μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Μένιου Φουρθιώτη ήταν εδώ και καιρό τεταμένες, με την κόντρα τους να «μαίνεται» ολοένα και περισσότερο.

Ωστόσο, χθες (19/1) ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, παίρνοντας δραστικά μέτρα εναντίον του παρουσιαστή του Epsilon και της εκπομπής του, καθώς απέστειλε εξώδικο.

Συγκεκριμένα, σ’ αυτό ο κ. Λιάγκας αναφέρει: «Όπως πολύ καλά γνωρίζετε εδώ και καιρό ασχολείστε συστηματικά και στοχευμένα σχεδόν εμμονικά με το πρόσωπό μου εκφέροντας δημοσίως κατά την διάρκεια της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» καταφρονητικούς απαξιωτικούς και υποβιβαστικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς και ανακυκλώνοντας ψευδή ρεπορτάζ και βίντεο εις βάρος μου τα οποία ουδόλως ευσταθούν αλλά απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα και στερούνται ψήγματος αληθείας και σοβαρότητας.

Γνωρίζετε ή αν μη τι άλλο οφείλατε και οφείλετε να γνωρίζετε ότι τα όσα λέγονται κατά την ραδιοφωνική και τηλεοπτική εκπομπή μου από εμένα λέγονται πάντοτε σε χιουμορισιτκό πλαίσιο με εύθυμη διάθεση και μόνο για ψυχαγωγικούς λόγους. Δεύτερον ουδέποτε προέβην σε αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές ή μεμπτές ενέργειες σε βάρος συναδέλφων μου και τρίτον ότι οι τρίτοι ερωτηθέντες καλεσμένοι σας οι οποίοι προέβησαν σε δυσμενή σχολιασμό του προσώπου και έργου μου, αν και όποτε το έπραξαν, το έπραξαν αποκλειστικά και μόνο λόγω των δικών σας παραπλανητικών καθοδηγήσεων

Να απέχετε εφεξής από πράξεις, δηλώσεις, σχολιασμούς, οι οποίοι πλήττουν και τιτρώσκουν την προσωπική τιμή και αξιοπρέπεια καθώς και την επαγγελματική μου αξιοπιστία».

Μένει να φανεί ποια θα είναι η «απάντηση» του Μένιου Φουρθιώτη…

«Επίσημο»: Στα άκρα οι σχέσεις Λιάγκα - Φουρθιώτη! (Pic)