Ανατροπή: Έρχονται τα πάνω - κάτω για τον αγαπημένο κριτή του «My Style Rocks»

Ανατροπή: Έρχονται τα πάνω – κάτω για τον αγαπημένο κριτή του «My Style Rocks»

Αλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς του ήρθαν…

Ήταν ίσως ο πιο αγαπημένος κριτής του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, το οποίο σάρωσε σε τηλεθέαση τους μήνες που μας πέρασαν. Ειδικά οι ατάκες του προς την Ιωάννα Τούνη έγραψαν τηλεοπτική ιστορία, κάνοντας τους πάντες να… πέσουν κάτω.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Χάρη Χριστόπουλο, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στο «My Style Rocks».

Ο γνωστός φωτογράφος έκανε πολύ καλή εντύπωση στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1, οι οποίοι φρόντισαν ν’ αποσπάσουν την υπογραφή του για να γίνει ο παρουσιαστής, αυτή τη φορά, ενός ριάλιτι παιχνιδιού.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Χριστόπουλος προοριζόταν για να παρουσιάσει το «Bachelor» που θα έβγαινε στο προσεχές διάστημα από το κανάλι του Αμαρουσίου, όμως φαίνεται πως αυτό το σχέδιο αναβάλλεται, μιας και δεν έχει βρεθεί ακόμα ο εργένης «πάνω» στον οποίο θα στηθεί το πρότζεκτ.

Αντ’ αυτού, ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να… πάρει από το «δικό του» ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV το -συναφούς κόνσεπτ- «Game of Love», καθώς τα σχέδια για την αλλαγή ονόματος και περιεχομένου για το κανάλι της Θεσσαλονίκης θα πάνε λίγο πίσω.

Γι’ αυτό, μην εκπλαγείτε αν δούμε τον Χάρη Χριστόπουλο να πηγαίνει, εν τέλει, στο Ξυλόκαστρο και στη γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα προκειμένου να γίνει ο παρουσιαστής του «Game of Love».

O ΑΝΤ1 έχει στα χέρια του ένα δυνατό χαρτί και ψάχνει, όπως είναι λογικό, τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να το αξιοποιήσει κατάλληλα…