Επιστρέφει μετά από 4 χρόνια η πιο cult εκπομπή του ALPHA

O ALPHΑ κάνει το θαύμα του: Η αδερφή του πρωταγωνιστή «εισβάλλει» στην πιο επιτυχημένη σειρά του καναλιού (Pic)

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Οικογενειακή υπόθεση γίνεται η σειρά του ALPHA «Τατουάζ». Στη δημοφιλή σειρά του καναλιού της Κάντζας, που σημειώνει τεράστια επιτυχία πρωταγωνιστεί ο Απόστολος Γκλέτσος ενώ σε λίγο καιρό θα «εισβάλλει» και η αδερφή του, Άννα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο «7 Μέρες TV» θα παίξει την Τόνια, μια ψυχολόγο που μένει μόνιμα στην Ελλάδα. Σημείωσε μάλιστα ότι πέρασε από κανονικό κάστινγκ.

«Πέρασα από κανονικό κάστινγκ με την κυρία Δημητρίου, γιατί μπορεί να έχω αδερφό τον Απόστολο, αλλά ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα το γεγονός. Για αυτό τα τελευταία χρόνια είχα ασχοληθεί περισσότερο με τα ΔΗΠΕΘΕ. Γενικότερα όμως είχα αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, για προσωπικούς λόγους» αποκάλυψε η Άννα Γκλέτσου.

Όσον αφορά το ρόλο που θα έχει σχολίασε: «Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος ρόλος, με πολύ ενδιαφέρον. Με ιντριγκάρισε από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ πάρα πολύ την κυρία Δημητρίου που με εμπιστεύτηκε και όλους στην παραγωγή, τώρα βρισκόμαστε στα πρώτα γυρίσματα στην Κύπρο. Είναι πολύ ενδιαφέρων ρόλος. Η Τόνια είναι ψυχολόγος και μένει μόνιμα στην Ελλάδα. Είναι ελεύθερη, ανεξάρτητη, έχει αισιοδοξία για τη ζωή και είναι πολύ κοινωνική με τους ανθρώπους. Είναι φιλόζωη και ασχολείται με ένα καταφύγιο ζώων με την περίθαλψη τους κ.λπ. Διαβάζει πολύ, είναι ανεξάρτητο άτομο και δεν την ενδιαφέρουν ούτε τα παιδιά ούτε ο γάμος και είναι κάτι το οποίο, αναφέρει κιόλας η ίδια. Περνάει καλά με τη ζωή και με τους φίλους της».

O ALPHΑ κάνει το θαύμα του: Η αδερφή του πρωταγωνιστή «εισβάλλει» στην πιο επιτυχημένη σειρά του καναλιού (Pic)