Σάλος με τα Jumbo: Αποσύρεται η διαφήμιση του Ψωμιάδη – Ζορό! (Vid)

Σάλος με τα Jumbo: Αποσύρεται η διαφήμιση του Ψωμιάδη – Ζορό! (Vid)

Η επίσημη ανακοίνωση.

Τα αρνητικά σχόλια Τύπου και κοινού για το νέο διαφημιστικό σποτ των καταστημάτων Jumbo με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη σε ρόλο… Ζορό οδήγησαν την επιχείρηση στην απόφαση απόσυρσής του.

Αν και ο Περιφερειάρχης προσπάθησε να εξομαλύνει την κατάσταση για τη χρήση του Ύμνου της Νέας Δημοκρατίας και τη δική του παρουσία στο σποτ, η έκταση που πήρε το θέμα υπήρξε τεράστια.

Έτσι, τα Jumbo ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης σελίδας τους πως αποσύρουν το συγκεκριμένο διαφημιστικό και πως θα επιστρέψουν σύντομα με καινούργιο, προκειμένου να αποφευχθεί η σύνδεση με οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τα καταστήματα Jumbo εκπροσωπώντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βιομηχανία της χαράς δίνουν και φέτος δυναμικά το παρόν στην γιορτή των αποκριών.

Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις απόκριες στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στο παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής.

Επιπλέον, σημειώνουμε ότι η χρήση του τραγουδιού είναι καθόλα νόμιμη και έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα χρήσης από τον συνθέτη / αποκλειστικό δικαιούχο. Με στόχο ωστόσο, την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ αναδεικνύοντας εμπράκτως την πρόθεσή μας για μη σύνδεση με πολιτικά κόμματα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο έχει κατέβει τόσο από τα social media όσο και από το YouTube του Jumbo.