Δικαίωση: Η πιο αντιπαθητική παίκτρια του MasterChef «στολίστηκε» on camera και το Twitter έδωσε ρεσιτάλ... κακίας (Vid)

Δικαίωση: Η πιο αντιπαθητική παίκτρια του MasterChef «στολίστηκε» on camera και το Twitter έδωσε ρεσιτάλ… κακίας (Vid)

Συμπαίκτες και τηλεθεατές «στόλισαν» τον πιο αδύναμο κρίκο του MasterChef 2.

Στην ομαδική δοκιμασία για την εξασφάλιση της ασυλίας βρέθηκαν η Κόκκινη και η Μπλε ομάδα του MasterChef 2, μπροστά από τους πιο «δύσκολους» πελάτες που θα μπορούσαν να βρουν ποτέ, τα μικρά παιδιά.

Σε έναν χώρο σχολικής κουζίνας, στον οποίο τόσοι πολλοί chef έπρεπε να στριμωχτούν για να μαγειρέψουν η ταχύτητα και η ευελιξία ήταν τα πιο σημαντικά πράγματα. 

Μία από τις επίδοξους MasterChef, η Γωγώ Κωστάκη, φάνηκε να μην μπορεί να ανταπεξέρθει στις ανάγκες αυτής της δοκιμασίας. Αργούσε επιδεικτικά και αυτό δεν μπορούσε παρά να το παρατηρήσουν τόσο οι συμπαίκτες της όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Οι μεν συμπαίκτες της το έκαναν μέσα από το βίντεο που έπαιζε παράλληλα με τη δοκιμασία, το δε κοινό «απασφάλισε» εναντίον της Γωγώς Κωστάκη, μέσα από το Twitter.

Δειτε τους συμπαίκτες της να χτυπούν τη Γωγώ στο πιο αδύνατο σημείο της και διαβάστε κάποια από τα πιο αιχμηρά tweets που έγιναν χτες το βράδυ.