Το τερμάτισαν οι κριτές του MasterChef: Έφτυσαν ευθαρσώς το φαγητό διαγωνιζόμενου! (Vid)

Το τερμάτισαν οι κριτές του MasterChef: Έφτυσαν ευθαρσώς το φαγητό διαγωνιζόμενου! (Vid)

Η ντροπή σε όλο της το μεγαλείο για έναν σεφ η κίνηση αυτή των κριτών.

Αν υπάρχει κάτι απόλυτα ντροπιαστικό για έναν μάγειρα αυτό είναι οι πελάτες να φτύνουν το φαγητό του. Σκεφτείτε τώρα αντί για πελάτες να είναι στη θέση τους επαγγελματίες σεφ και κριτές. Κάτι τέτοιο συνέβη στο επεισόδιο της Τρίτης με τον υποψήφιο παίκτη να ζει τον απόλυτο εφιάλτη σε πανελλαδική εμβέλεια.

Κολοκυθάκια με χταπόδι και αυγολέμονο με λιόκαυτο Ρούμελης έφτιαξε ο Μάριος και παρουσίασε στους τρεις κριτές του MasterChef χωρίς να μπορεί να φανταστεί καν τι θα ακολουθούσε.

Ο Μάριος ερωτήθηκε αν έχει ξαναφτιάξει κάτι αντίστοιχο και αν ειναι ικανοποιημένος. Όχι και ναι ήταν οι απαντήσεις του Μάριου πριν ακολουθήσει το σοκ και η απογοήτευση στα μάτια του. O Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όταν δοκίμασαν από το πιάτο του παίκτη, άρχισαν ένας-ένας να το φτύνουν στις πετσέτες χωρίς να κατεβάσουν την μπουκιά τους.

Το βλέμμα του Μάριου ήταν όλα τα λεφτά και κανείς, ιδιαίτερα ένας επαγγελματίας σαν τον Μάριο, δε θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του. Δε χρειάζεται μετά από κάτι τέτοιο καν να ακούσει κανείς την κριτική των τριών κριτών. Η κίνησή τους τα είπε όλα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο και την αντίδραση κριτών και υποψηφίου.