Ιωάννα Τούνη: Βγαλμένη από τις σελίδες του Playboy στη νέα της διαφήμιση (Pics & Vid)

Τον λόγο που δε δέχτηκε να πάρει μέρος στο δεύτερο κύκλο του Survivor αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη. Η δημοφιλής παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού για όλα.

«Είχα κάποιες προτασούλες, αλλά δεν απάντησα θετικά. Έγινε και η πρόταση για το Survivor, ισχύει. Αλλά δεν έχω θέση στο Survivor. Δεν ήθελα να είμαι η ξανθιά άσχετη με τα αθλήματα που δεν κάνει ξαφνικά gel στα νύχια και κάτι έγινε. Δεν ήθελα να πάρω σβάρνα τα show της τηλεόρασης, είναι αστείο» σημείωσε για την πρόταση που της έγινε από την Acun Medya.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον αν είναι από την Αλβανία απαντώντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τη χώρα αυτή. Ακόμη μίλησε για τις κόντρες στο reality μόδας του ΣΚΑΪ αλλά και τον πατέρα της με τον οποίο δεν έχουν επαφές.

Για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει σχολίασε: «Ναι, έχω κάνει στη μύτη. Δεν ξέρω αν φαίνεται. Έχει τρία χρόνια περίπου και μάλιστα όταν είχα κάνει την επέμβαση, μπήκα πολύ συνειδητοποιημένη στο χειρουργείο. Όταν συνήλθα από τη νάρκωση, έβγαλα η ίδια selfie. Δεν είναι κάτι που κρύβω, αλλά από μικρή έβλεπα τον καθρέφτη και έλεγα ότι αυτή η μύτη δεν μου ταιριάζει. Γλύκανε όλη η όψη μου με την επέμβαση αυτή».