Γιώργος Λιανός : Επιβεβαίωσε την παρουσία του στο Survivor - Τι του είπε ο Τανιμανίδης

Ακόμη μια ανατροπή επεφύλαξε η παραγωγή του Survivor τη φετινή σεζόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα ο Γιώργος Λιανός θα έχει βοηθητικό ρόλο στην παρουσίαση του reality επιβίωσης προκειμένου να παίρνει μια ανάσα από τα συνεχή γυρίσματα ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο ίδιος με δηλώσεις του επιβεβαίωσε την παρουσία στον Άγιο Δομίνικο σχολίαζοντας παράλληλα το ρόλο του. «Το έμαθα πολύ πρόσφατα, μια δυο μέρες. Περίμενα να πάρω το τελικό OK από την Acun Medya και ετοιμάζω βαλίτσες. Το μεγάλο μου άγχος ήταν να αφήσω πίσω τα παιδιά μου και ο τρόπος επικοινωνίας. Είμαι πολύ κολακευμένος για το γεγονός ότι σκέφτηκαν εμένα να πάω εκεί να βοηθήσω και τον Σάκη, να βοηθήσω να βγει όλο αυτό το μεγάλο πρότζεκτ. Είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχω στο νούμερο ένα πρότζεκτ αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση» σημείωσε ο παρουσιαστής στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω».

Στη συνέχεια αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Σάκη Τανιμανίδη: «Ο Σάκης ήταν από τους πρώτους που μίλησα, ζήτησα τη γνώμη του γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω αρκετά για επαγγελματικά θέματα. Τον ρώτησα «Εσύ στη θέση μου θα το έκανες»; Είναι ένα πρότζεκτ που έχει συνδυαστεί με το πρόσωπο του Σάκη Τανιμανίδη. Εγώ θα καλύψω ένα μικρό κομμάτι του Survivor, γιατί είναι μεγαλύτερο από το περσινό και να είναι και αυτός ξεκούραστος, να δώσω κι εγώ τη δική μου νότα στο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα πάει υπέροχα».

Τέλος, μίλησε για τον ρόλο του στο reality: «Εγώ πιστεύω ότι είμαι μια μικρή τονωτική ένεση όσον αφορά και στην ξεκούραση του Σάκη και την αλλαγή προσώπων. Θεωρώ ότι όταν ένας τηλεθεατής βλέπει έξι μήνες μια συγκεκριμένη εικόνα, φαντάζομαι ότι θα του αρέσει και μια μικρή εναλλαγή. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούν και στην Τουρκία».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ανέφερε ακόμη ότι φεύγει την Τρίτη για την Καραϊβική.