Κόντεψαν να τα σπάσουν Τανιμανίδης -  Ilicali! Το υπέρογκο ποσό που ζήτησε ο Σάκης για το Survivor 2

Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά για πρώτη φορά για την αμοιβή στο δεύτερο κύκλο του Survivor. Σύμφωνα με όσα είχαν γραφτεί πριν από λίγο καιρό ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη ζήτησε από τον Τούρκο παραγωγό του reality επιβίωσης Acun Ilicali.

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ, δεν έγινε δεκτό από την Acun Medya αφού θεωρήθηκε υπερβολικό. Ο Σάκης Τανιμανίδης ρωτήθηκε σχετικά με αυτές τις φήμες σε συνέντευξη που έδωσε στο «Down Town» Κύπρου.

Ο ίδιος απάντησε με χιούμορ αναφέροντας: «Δεν είναι αλήθεια αυτό, και θέλω με την ευκαιρία να το καταγγείλω! Με μειώνει αρκετά η πληροφορία ότι ζήτησα μόνο 600 χιλιάδες ευρώ! Θα μας περάσει ο κόσμος και για τίποτα πληβείους. Η αλήθεια είναι πως ζήτησα 1,5 εκατομμύριο. Ζήτησα ακόμα το 10% της Αcun Medya, ένα ρετιρέ στο Μαρούσι και αρκετά κουπόνια μεγάλης αξίας από γνωστό super market. Έγινε μια διαπραγμάτευση και τα βρήκαμε λίγο πιο κάτω…».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη θα έχει πλέον και συμπαραστάτη τον Γιώργο Λιανό. Ο παρουσιαστής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» θα βρίσκεται στην Καραϊβική με βοηθητικό ρόλο προκειμένου να ξεκουράζει τον βασικό παρουσιαστή από τα διαρκή γυρίσματα.