«Έκλεισε» το deal: Πρεμιέρα σε νέο κανάλι κάνει ο Βαγγέλης Περρής με το «Rodeo» του

Δεν πρόλαβαν να συνειδητοποιήσουν το ξαφνικό τους τέλος από τον ΣΚΑΪ οι συντελεστές του Rodeo και ήδη βρέθηκαν να συζητούν για την πρεμιέρα τους σε νέο κανάλι.

Τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και το Epsilon είχαν εκφράσει την επιθυμία τους για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον Βαγγέλη Περρή και την ομάδα του, ωστόσο μόνο ένας κατάφερε να κλείσει το deal και να ξεναγήσει τους συντελεστές στις εγκαταστάσεις του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, το κανάλι που τους κέρδισε τελικά δεν είναι άλλο από το ανανεωμένο Epsilon, καθώς η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ήταν η πρώτη που έσπευσε να καθησυχάσει τον Βαγγέλη πως χώρος για το Rodeo του υπάρχει.

Το ρεπορτάζ θέλει τους συντελεστές της εκπομπής να βρέθηκαν την Τρίτη στο κανάλι για συνάντηση με τη Μαραγκουδάκη αλλά και μια μίνι ξενάγηση στους χώρους των γυρισμάτων, με τη συμφωνία να θεωρείται κλεισμένη. Το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές.

Οι δύο πλευρές συζητούν για πρεμιέρα στις αρχές του μήνα που έρχεται, καθώς η ομάδα του Περρή είναι ετοιμοπόλεμη και πανέτοιμη να ξεκινήσει ξανά τα γυρίσματα.

Όσον αφορά στις οφειλές του ΣΚΑΪ, υπήρξε συμφωνία προκειμένου οι εργαζόμενο να λάβουν τα δεδουλευμένα τους σε 12 δόσεις, ενώ η Αθηναΐς Νέγκα τα βρήκε εξωδικαστικά με το κανάλι του Φαλήρου για την απόλυσή της λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της…