Νέα τραγωδία στο «Power of Love»: Η απίστευτη αντίδραση παίκτη όταν συμπαίκτριά του τον ξεμπρόστιασε για το παιδί που έκρυβε (Vid)

Νέα τραγωδία στο «Power of Love»: Η απίστευτη αντίδραση παίκτη όταν συμπαίκτριά του τον ξεμπρόστιασε για το παιδί που έκρυβε (Vid)

Παλιά κακή τηλεόραση που είχε λείψει.

Στο χθεσινοβραδινό «Power Of Love Gala», όπως κάθε Παρασκευή, οι παίκτες βρέθηκαν όλοι μαζί και θα αποκαλυπτόταν ο νικητής της εβδομάδας καθώς και το άτομο που θα αποχωρούσε από το παιχνίδι.

Στο ξεκίνημα όμως της εκπομπής η Αθηνά Χρυσαντίδου ανέφερε στο πως ένιωσε ένα ενδιαφέρον για τον Δώρο Παναγίδη, όμως κάποια πράγματα που έμαθε γι’ αυτόν τιης δημιούργησαν δεύτερες σκέψεις. Η ξανθιά παίκτρια τότε ρώτησε ευθέως, μπροστά σε όλους, τον Δώρο αν έχει παιδί, αν έχει κοριτσάκι.

«Ναι έχω… Δεν ήμουν παντρεμένος» απάντησε ο 30χρονος.

«Αυτό που που είπατε τώρα είναι λίγο βόμβα» ήταν το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την αποκάλυψη αυτή.

«Κορίτσι μου δεν είναι μυστικό. Απλά μπορεί να έχω τους λόγους μου. Όταν ερωτηθώ, απαντώ αυτό που ισχύει. Εγώ φεύγω και συνεχίστε» είπε εκνευρισμένος ο Δώρος Παναγίδης και έφυγε από το σαλόνι που ήταν όλοι μαζεμένοι. Ο παίκτης ενοχλήθηκε αφού αποκαλύφθηκε αυτό που πίστευε ότι κρατούσε μυστικό και μάλιστα ακούστηκε από τρίτο άνθρωπο που δεν του το είχε αποκαλύψει ο ίδιος.

Ο Σωκράτης έτρεξε πίσω από τον Δώρο, ενώ λίγο αργότερα ο Δώρος επέστρεψε και ξανακάθισε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες θυμίζοντας παλιό καλό reality «δράμα» των αρχών των 00s.

«Δεν θα το ρωτούσα ποτέ αυτό αν ήξερα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι δεν ήθελα να τον βάλω σε δύσκολη θέση, αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, αυτό ένιωσα από αυτόν», προσπάθησε να δικαιολογηθεί η Αθηνά Χρυσαντίδου.