Λάκης Λαζόπουλος: Το «Αλ Τσαντίρι Nιουζ» επιστρέφει με νέο τίτλο

Με μίξη «Τσαντιριού» και «10 μικρών Μήτσων» επιστρέφει τηλεοπτικά ο Λάκης Λαζόπουλος!

Πότε αναμένεται η μεγάλη πρεμιέρα;

Ήταν κάτι που συζητείτο καιρό, όμως πλέον φαίνεται πως μπήκε το νερό στο αυλάκι κι αναμένεται να γίνει άμεσα πραγματικότητα: H «μεταγραφή» του Λάκη Λαζόπουλο στον ΑΝΤ1 και η έναρξη των εκπομπών του είναι γεγονός!

Μπορεί ν’ ακουγόταν εδώ και πολύ καιρό πως ο γνωστός κωμικός ηθοποιός τα έχει βρει σε όλα με το κανάλι του Αμαρουσίου, όμως απ’ ό,τι φαίνεται αυτό αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες, μιας και απομένουν μόνο τα τυπικά για την επίτευξη της συμφωνίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Λαζόπουλος θα επαναφέρει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» που γνώρισε τεράστια επιτυχία στον Alpha μέσω του ΑΝΤ1, όμως δεν πρόκειται να μείνει εκεί, μιας και για… comeback ετοιμάζεται και η άλλη πασίγνωστη εκπομπή του.

Ο λόγος, φυσικά, για τους αγαπημένους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», τους οποίους απολαύσαμε για 12 ολόκληρα χρόνια από τη συχνότητα του MEGA (1992-2004).

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Λάκης έχει πει ήδη το «ναι» για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων των «Μήτσων», με την πρεμιέρα να προγραμματίζεται για τα μέσα Μαρτίου περίπου.

Είστε έτοιμοι;