Μάνος Παπαγιάννης: Αρνείται όσα του καταλογίζει η Σοφία Παυλίδου

Κανένας τσακωμός Παυλίδου – Παπαγιάννη: Ηθοποιός αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που «κατέβηκε» η παράσταση στο Χυτήριο

Δίνει μια διαφορετική διάσταση για τα πράγματα.

Τη δική της διάσταση για τον καυγά της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη δίνει η Ελένη Γερασιμίδου. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της τόνισε ότι η παράσταση στο Χυτήριο που πρωταγωνιστούσαν οι δύο ηθοποιοί κατέβηκε γιατί δεν πήγαινε καλά και όχι λόγω του επεισοδίου που έγινε.

Πριν από λίγο καιρό η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε ότι έγινε δέκτης βίαιης συμπεριφοράς από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη. Αμέσως ξέσπασε σάλος στην ελληνική showbiz με τις πλευρές να αλληλομηνύονται. Τελικά η παράσταση που πρωταγωνιστούσαν κατέβηκε από θέατρο «Χυτήριο» μετά τις αντιδράσεις.

«Μη μασάμε σε αυτά που θέλουν κάποιοι να καταλήξουμε. Να μη μασήσουμε σε αυτά που θέλουν αυτοί που έχουν τα θέατρα. Το θέατρο αυτό δεν πήγαινε καλά, το ξέρω γιατί είμαστε γειτονιά και λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες. Η παράσταση δεν κατέβηκε γι’ αυτό το επεισόδιο, η παράσταση θα κατέβαινε…» τόνισε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου στη Σάσα Σταμάτη.

Στη συνέχεια τόνισε: «Χειμωνιάτικα έμειναν άνθρωποι χωρίς δουλειά και κυρίως ο Μάνος Παπαγιάννης. Εμένα αυτό με ενοχλεί… Δηλαδή να δουλεύεις κάπου για 300 ευρώ, δεν ξέρω πόσα έπαιρναν οι συγκεκριμένοι αλλά πάρα πολλοί συνάδελφοί παίρνουν μόνο 300 ευρώ. Εγώ δεν είπα σε ηθοποιό κάνε πιο ‘κει τώρα παίζω εγώ, ούτε μου είπε κανείς. Αυτά είναι καινούργια ήθη».