Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη απαντά για τον Κώστα Μπακογιάννη: «Όταν υπάρχει αγάπη, όλα λειαίνονται, όλα προσαρμόζονται» (Vid)

Τι απάντησε στο ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί.

Για τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη και για τη ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού τους μίλησε η Σία Κοσιώνη. Η anchor woman του ΣΚΑΪ έδωσε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η δημοσιογράφος μίλησε για το γεγονός ότι ο σύζυγός της απουσιάζει πολλές ώρες από το σπίτι αφού μένει στη Λαμία. «Ο υπέρτατος νόμος είναι η αγάπη. Όταν υπάρχει αγάπη, όλα λειαίνονται, όλα προσαρμόζονται. Έχουμε καταφέρει και ζουμε αρμονικά και ήρεμα, τις ώρες και τις μέρες που είμαστε μαζί. Ο Κώστας δεν ζει εδώ, είναι συνέχεια στη Λαμία… Πολλά Σαββατοκύριακα πρέπει να λείπει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν την αγχώνει το γεγονός ότι ο Κώστας Μπακογιάννης λείπει αρκετά συχνά απάντησε: «Όχι δε με αγχώνει γιατί πρώτον έτσι είναι η ζωή μας. Έχω μάθει να ζω με αυτό. Έχω προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα. Αν κάτι συμβεί έχω και τους γονείς μου, έχω τον αδερφό μου που είναι κοντά και μπορεί να με βοηθήσουν.  Λίγο με άγχωνε όταν ήμουν έγκυος».

Στη συνέχεια αποκάλυψε για τη γέννηση του παιδιού τους: «Τελικά όταν γέννησα, πράγματι δεν ήταν ο Κώστας. Εκείνη τη στιγμή έχεις στο μυαλό σου να φέρεις το μωρό σου με ασφάλεια. Στεναχωρήθηκα. Εκείνη τη στιγμή είσαι πολύ ευάλωτη, θες τον άνθρωπό σου… Εκείνος τσακίστηκε να γυρίσει. Όσο και να τσακίστηκε, έφτασε μία ώρα αφού γεννήθηκε το μωρό».

«Είναι έμπειρος. Είναι πολύ τρυφερός. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να γίνεται κι ο ίδιος παιδί. Ο τρόπος με τον οποίο παίζει με τα παιδιά του είναι πάρα πολύ γλυκός» αποκάλυψε ακόμη για το σύζυγό του τονίζοντας ότι δεν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί.