Πρεμιέρα για το Sunday Live! Η ημερομηνία και οι πρώτες φωτογραφίες (Pics)

Ο Νίκος Μουτσινάς για το «Sunday Live»: «Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω γιατί κόπηκε»

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά μετά το αιφνιδιαστικό τέλος της εκπομπής.

Κόπηκε μετά από απόφαση του ΑΝΤ1 η εκπομπή «Sunday Live» με τον Νίκο Μουτσινά και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Το κυριακάτικο show του καναλιού του Αμαρουσίου δεν κατάφερε να μακροημερεύσει αφού είδαμε μόλις τέσσερις εκπομπές.

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για πρώτη φορά μετά το κόψιμο της εκπομπής. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα του «Jesus Crist Super Star» και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω γιατί κόπηκε, πρέπει να ρωτήσετε κάποιον υπεύθυνο. Έχει αλλάξει λίγο το σύστημα, είναι πιο άγριο πια. Παλιότερα δινόταν χρόνος, τώρα ο χρόνος έχει μικρύνει πάρα πολύ, οπότε δυστυχώς όλα είναι πιθανά και απρογραμμάτιστα. Εμείς κάναμε όσα περισσότερα μπορούσαμε και όσα προλάβαμε. Κάναμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις και περάσαμε και όμορφα. Είναι survivor εποχές, άγριες» ήταν το πρώτο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά.

Όσο για αν μίλησε με κάποιον από τον ΑΝΤ1 αποκρίθηκε: «Δεν έγινε καμία συζήτηση με τον ΑΝΤ1. Δεν φαντάζομαι ότι το λένε και σε κάποιον τόσο σύντομα. Ήταν τόσο γρήγορο, έγινε χθες. Ας με ρωτήσει κάτι και ο ΑΝΤ1, αισθάνομαι άσχημα. Δεν παίρνω ευθύνη και δεν ρίχνω ευθύνη, συμβαίνουν τα πράγματα καμιά φορά όπως δεν τα έχεις προγραμματίσει και δεν εννοώ μόνο τον εαυτό μου, εννοώ και το κανάλι. Κανένα κανάλι δεν ξεκινάει μια εκπομπή για να τη σταματήσει, ξεκινάνε όλα με τους καλύτερους οιωνούς, συμβαίνουν διάφορα πράγματα που πολλές φορές δεν τα καταλαβαίνουμε ούτε εμείς. Κάτι ξέρουν παραπάνω, οπότε συμβαίνουν μετά και κάποιες εξελίξεις, άλλες φορές ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες. Αυτό ήταν μια δυσάρεστη εξέλιξη. Στεναχωρήθηκα, σαφέστατα. Δεν γίνεται όμως να γίνει το κέντρο της ζωής μου από εδώ και πέρα».