Εργαζόμενοι Mega: «Οι μέτοχοι προσπαθούν να μας διασπάσουν»

Εργαζόμενοι Mega: «Οι μέτοχοι προσπαθούν να μας διασπάσουν»

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Προσπάθεια διάσπασης από την πλευρά των μετόχων καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο Mega. Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι που πραγματοποιούν διαμαρτυρία με αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil αναφέρουν ότι οι μέτοχοι πλήρωσαν δύο μισθούς σε 30 από αυτούς.

Αναρωτιούνται ακόμη που βρήκαν οι μέτοχοι τα λεφτά αφού όπως λένε οι λογαριασμοί του σταθμού είναι δεσμευμένοι από τις τράπεζες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τις ποινικές ευθύνες όσων έχουν αφήσει απλήρωτους επί 17 μήνες τους εργαζόμενους του Mega,ενώ η εταιρεία άφησε να παρέλθει η διορία του ΕΣΡ για να δηλώσει τι σκοπεύει να κάνει με το κανάλι (π.χ. θεματικό ή περιφερειακό), σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι οι μέτοχοι του Mega ΠΛΗΡΩΣΑΝ δύο μισθούς σε περίπου 30 συναδέλφους μας, με προφανή σκοπό να μας διασπάσουν.

(Που αλήθεια βρήκαν χρήματα, όταν 23 μήνες τώρα μας λένε ότι οι λογαριασμοί του Mega είναι δεσμευμένοι από τις τράπεζες;)

Οι μέτοχοι του Mega συνεχίζουν τον εμπαιγμό, αναζητώντας αδύναμους κρίκους για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους απέναντι στις ζωές τίμιων εργαζομένων και να παίξουν νέα παιχνίδια πάνω στο σαρκίο του Mega που εκείνοι καταδίκασαν σε θάνατο.

Ε, λοιπόν δεν θα τους περάσει!

Ακόμα και οι εργαζόμενοι που πληρώθηκαν σήμερα δύο μισθούς, είναι κοντά μας στα αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil.

Δεν θα βρουν ρουφιάνους ανάμεσά μας.

Κάθε χτύπημα μας κάνει πιο δυνατούς και σύντομα θα νιώσουν την αγανάκτησή μας!

Εργαζόμενοι Mega – Αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil.»