Η απάντηση Αλαφούζου για το «μαλλιοτράβηγμα με τον Μπάμπη»

Η απάντηση Αλαφούζου για το «μαλλιοτράβηγμα με τον Μπάμπη»

Πολλά γράφτηκαν, όλα διαψεύστηκαν με ένα μόνο tweet.

Η είδηση του «μαλλιοτραβήγματος» Γιάννη Αλαφούζου – Μπάμπη Παπαδημητρίου, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, με την απάντηση των δύο εμπλεκομένων να βάζει ένα τέλος στα όσα ακούστηκαν.

Μια απάντηση άμεση από πλευράς Παπαδημητρίου και έμμεση από πλευράς Αλαφούζου.

Όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε, οι σχέσεις των δυο τους διαταράχθηκαν λόγω της απόλυσης της συζύγου του Παπαδημητρίου και διευθύντριας σύνταξης του skai.gr, Αλεξίας Κονάχου, από τον όμιλο του ΣΚΑΪ την περασμένη Πέμπτη.

Το ρεπορτάζ εκείνο ήθελε τους δυο τους να τσακώνονται έντονα στο γραφείο του Αλαφούζου, με τους δημοσιογράφους να κάνουν λόγο για… μαλλιοτράβηγμα.

Τέλος σε όλα αυτά έβαλε ο Παπαδημητρίου με ανάρτησή του στο Twitter, την οποία, μάλιστα, έκανε retweet και ο ίδιος ο Αλαφούζος. Ο ίδιος, έκανε λόγο για «φιλοκυβερνητικούς κύκλους που ανησυχούν», γράφοντας:

«Ενημερώνω τους φιλοκυβερνητικούς κύκλους, που ανησυχούν μήπως »μαλλιοτραβήχτηκα» με τον Γιάννη Αλαφούζο πως,  πέραν της «άνω αποψίλωσης», πραγματικό εμπόδιο στις ορέξεις τους αποτελεί η πολύ παλαιά και εξαιρετικά ειλικρινής σχέση που διατηρούμε…».

Η απάντηση Αλαφούζου για το «μαλλιοτράβηγμα με τον Μπάμπη»