Νέα πυρά κατά…Φαλήρου από παρουσιαστή του ΑΝΤ1: «Ο ΣΚΑΪ με σκότωσε»

Στο People μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, μιλώντας για όσα βίωσε λίγο πριν εγκαταλείψει τον ΣΚΑΪ για να «μετακομίσει» στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Celebrity Travel».

Όπως θυμόμαστε, λίγο πριν το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι του Φαλήρου, είχε κατηγορηθεί δημόσια πως εκείνος ήταν υπεύθυνος για τη μη καταβολή των δώρων στους νικητές της εκπομπής «Κάνε Παζάρι» με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ είχε στείλει στα Μέσα ένα δελτίο Τύπου, το οποίο έγραφε πως ο Νίκος Κοκλώνης -ως χορηγός την εκπομπής- δεν έχει δώσει τα δώρα που έπρεπε στους νικητές του παιχνιδιού, οι οποία δήλωναν φανερά απογοητευμένοι.

Τι έχει να πει ο ίδιος για όλα αυτά;

«Με σκότωσε ο ΣΚΑΪ τότε. Η συμφωνία που είχα με το κανάλι ήταν η εξής: Η εταιρεία μου, Dealber, έδινε τα έπαθλα για τους νικητές της εκπομπής Κάνε Παζάρι και είχαμε συμφωνήσει αντί χρημάτων να παίρνω τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο, τον οποίο θα μπορώ να μεταπουλάω ή να χρησιμοποιώ για να διαφημίζω ό,τι θέλω.

Νέα πυρά κατά…Φαλήρου από παρουσιαστή του ΑΝΤ1: «Ο ΣΚΑΪ με σκότωσε»

Όσο είχα την Dealber, τον χρησιμοποιούσα για να διαφημίζω την ίδια εταιρεία, αλλά όταν πια την έδωσα και δεν είχα λόγο να τη διαφημίζω ο ΣΚΑΪ δεν μου έδινε τον τηλεοπτικό χρόνο να διαφημίσω ό,τι άλλο ήθελα. Το συμβόλαιο που είχα ήταν για ανταλλαγή προϊόντων», λέει και συνεχίζει:

«Η αλήθεια είναι πως την ίδια περίοδο μου έστειλαν εξώδικο από το ΣΚΑΪ, στο οποίο μου έλεγαν πως πρέπει να συνεχίσω την εκπομπή εκεί, ενώ εγώ είχα ενημερώσει ότι θα φύγω. Τη μία στιγμή με πίεζαν να μείνω και την άλλη με κατηγορούσαν.

Όπως και να έχει, εγώ είμαι πια στην οικογένεια του ΑΝΤ1 και δεν έχω σκοπό να πουλήσω την οικογένειά μου. Σίγουρα είμαστε επαγγελματίες και αν έρθει μία πρόταση θα την αξιολογήσω, αλλά όταν είμαστε σε μία δουλειά, είμαστε εκεί».

Άραγε θα υπάρξει απάντηση από πλευράς ΣΚΑΪ;