Πάνος Κοκκινόπουλος: Κατακεραυνώνει το «Τατουάζ» και μιλά για τηλεσκουπίδια και… πορνοστάρ

Υπέροχος για ακόμα μία φορά ήταν ο Πάνος Κοκκινόπουλος στη νέα του συνέντευξη στην Espresso και τη Μαρία Ανδρέου.

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής τηλεόρασης δεν μάσησε τα λόγια του, κατακεραυνώνοντας την ελληνική τηλεόραση του 2018 κάνοντας λόγο για τηλεσκουπίδια και… πορνοστάρ.

«Πρόκειται για αισχρά σκουπίδια, τα οποία σχολιάζουν διάφοροι μοναχικοί τύποι στο Facebook και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης», σημειώνει για το Survivor, το MasterChef και το Power of Love για το οποίο αναρωτιέται ακόμα:

«Έχετε δει το »Power of Love» που το »Ερωτοδικείο» μπροστά του θα ήταν απλά μια εκπομπή για να κάνεις την πλάκα σου; Αληθεύει ότι σ’ αυτό το πρόγραμμα παίρνουν μέρος πορνοστάρ του Σειρηνάκη;».

Συνεχίζει με το Survivor, του οποίου ουδέποτε δήλωσε fan:

«Το πιο φοβερό αστείο για μένα είναι ο τίτλος »Διάσημοι» στο Survivor! Δεν ξέρω κανέναν από τους φίλους μου να ξέρουν αυτά τα άτομα. Είναι σαν την ερώτηση που κάναμε ο ένας στον άλλον κάποτε, αν έχουν οι ίδιοι ή φίλοι τους μηχανάκια της AGB».

Ωστόσο, δε δίστασε να μιλήσει και για ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και μάλιστα ουκ ολίγες φορές. Τι έχει να πει για την τηλεοπτική παρουσία της Μυρτούς Αλικάκη και της Εβελίνας Παπούλια στο »Τατουάζ»;

Πώς κρίνει, ακόμα, την εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά και τα αρνητικά σχόλια που εκείνος δέχτηκε;

«Πιστεύω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν παίζει χειρότερα από τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Στη σειρά μπορεί να πρωταγωνιστούν η Εβελίνα Παπούλια και η Μυρτώ Αλικάκη, αλλά όταν αυτές οι ταλαντούχες γυναίκες παίρνουν σελίδες επί σελίδων στα χέρια τους, οι οποίες λένε βλακείες και κάνουν γυρίσματα με μια βαλίτσα στο χέρι, είναι δυνατόν να παίξουν καλά; Σε αυτά τα σίριαλ τόσο από σενάριο όσο και από σκηνοθεσία οι ηθοποιοί είναι απροστάτευτοι».