Αποχώρηση - βόμβα Ευρυδίκης Βαλαβάνη: Τέλος από τα αθλητικά του ΣΚΑΪ

Τις περίεργες συνθήκες που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Survivor μετά την αποχώρησή τους αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του reality στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι οι παίκτες παίρνουν τα κινητά τους τηλέφωνα μέχρι να παιχτεί το επεισόδιο της αποχώρησης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν έρχονται σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα για 2-3 μέρες αφού αποχωρήσουν. Για να μην «λυγίσουν» μάλιστα υπάρχει άνθρωπος της παραγωγής που τους ακολουθεί παντού και κοιμάται μαζί τους για να μην προδώσουν την αποχώρησή τους.

«Τους συμπαίκτες σου δεν τους ξαναβλέπεις. Παίρνεις τη δάδα στο συμβούλιο και φεύγεις. Το κινητό σου το παίρνεις μετά από 3-4 μέρες, που θα παιχτεί το επεισόδιο στην Ελλάδα. Εγώ ήμουν έξω μία εβδομάδα και δεν είχα μιλήσει με την οικογένειά μου», τόνισε αρχικά στο Survivor Πανόραμα.

Στη συνέχεια είπε: «Είσαι στο ξενοδοχείο με άνθρωπο της παραγωγής που σε προσέχει παντού. Θες να πας τουαλέτα, συνεχίζεται αυτό το… μαρτύριο. Στο δωμάτιο ζεις με άτομο της παραγωγής. Με το που βγεις, ζεις μαζί με άνθρωπο στο δωμάτιο, σε ακολουθεί ότι κι αν κάνεις».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ανέφερε: «Αν είσαι υποψήφιος παίρνεις τα πράγματά σου μαζί στο συμβούλιο. Στο δωμάτιο είσαι με άτομο της παραγωγής. Γιατί εσύ μπορεί να βγεις και να πας να βρεις ίντερνετ ή να πάρεις τηλέφωνο. Είναι πολύ αυστηρά τα πλαίσια».