Απίστευτα βρισίδια και απειλές στο MasterChef: «Άντε γ@...σου ρε μ@...κα» - «Αν ήμαστε δίπλα δίπλα θα...» (Vid)

Απίστευτα βρισίδια και απειλές στο MasterChef: «Άντε γ@…σου ρε μ@…κα» – «Αν ήμαστε δίπλα δίπλα θα…» (Vid)

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια αρκετοί παίκτες.

Ο χρόνος είχε τελειώσει και ένα δευτερόλεπτο μετά το τέλος του χρόνου ο Σάββας έριξε μία τελευταία κουταλιά σάλτσας σε ένα από τα πιάτα. Ο Τιμολέων ακούγεται να λέει στην Μπλε ομάδα «Εκτός χρόνου» και τότε γίνεται το μπαμ.

Ο Χρήστος Γλωσσίδης ακούει τον Τιμολέων και βγαίνει εκτός εαυτού: «Άντε γ@μήσου. Ποιος ήταν εκτός χρόνου; Άντε γ@@@ου ρε μ@λ@κ@», ήταν μόνο κάποια από τα «γαλλικά» που άρχισε να φωνάζει ο παίκτης της Μπλε ομάδας με τους υπόλοιπους να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Στη συνέντευξη, ο Χρήστος ισχυρίστηκε πως αυτό που έκανε ο Τιμολέων δεν ήταν αντρίκειο. Ο Σάββας και ο Δημήτρης δήλωσαν πως ήταν στο πλευρό του Χρήστου και πως αν συνεχιζόταν ο καβγάς τουλάχιστον δυο μέλη των Κόκκινων θα κατέληγαν στη θάλασσα.

«Υπάρχει ευγενής άμιλλα. Ποτέ δεν έχουμε σταθεί στο τι κάνει ο άλλος για να κερδίσουμε εμείς», πρόσθεσε ο Χρήστος ενώ συμπλήρωσε πως αν ήταν δίπλα δίπλα στην κουζίνα τα πράγματα θα είχαν ξεφύγει ακόμα χειρότερα, υπονοοώντας πως θα υπήρχε και σωματικός διαπληκτισμός.

Στο τέλος του καβγά ο Τιμολέων που είχε ακόυσει ουκ ολίγα «καντήλια» είπε στον Κωνσταντίνο που χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε στη μέση του καβγά να δέχεται επίσης απειλές: «Είδες η ποιότητα ενός ανθρώπου ποια είναι;».