Ο Βαγγέλης Περρής «σφάζει» Θέμο: Όσα είπε για το «Όλα» και την απόλυσή του από το «Θέμα»

Ο Βαγγέλης Περρής «σφάζει» Θέμο: Όσα είπε για το «Όλα» και την απόλυσή του από το «Θέμα»

Μια φιλία ( ; ) που αποτελεί για τα καλά παρελθόν.

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Βαγγέλης Περρής, με αφορμή το νέο του ξεκίνημα στο Epsilon.

Μεταξύ άλλων, όμως, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη σημερινή του σχέση με τον Θέμο Αναστασιάδη με τον οποίο συνεργάστηκε επί χρόνια στο «Όλα» στον ΑΝΤ1, με τη φήμη και των δυο τους να εκτοξεύεται στα ύψη.

«Να κάνω μια ερώτηση; Η οποία μπορεί να είναι και βλακώδης και λάθος που την απευθύνω στον Βαγγέλη… Πού βρίσκεται ο Θέμος; Πού είναι, γιατί τον χάσαμε;», ρώτησε η Ναταλία με τον Βαγγέλη να απαντά:

«Τηλεοπτικά, νομίζω ότι είχε κάτι θέματα με τα μάτια του. Κάτι τέτοιες ιστορίες. Δεν έχω άμεση πληροφόρηση, έχουμε να μιλήσουμε από την παραμονή της έναρξης του Rodeo. Από τότε, είναι αρκετός καιρός. Ελπίζω όλα να είναι καλά».

«Δε σου λείπει αυτή η επαφή που είχατε, αυτή η καθημερινή τριβή;», συνέχισε ο Νίκος Γεωργιάδης με την απάντηση του Περρή να είναι αφοπλιστική:

«Όχι, όχι δε μου λείπει. Δεν ήταν ένας χωρισμός επώδυνος. Το βρήκα εξιλεωτικό σχεδόν, οπότε δε μου λείπει. Δεν στεναχωρήθηκα. Είχε αυτό το πράγμα φτάσει σε ένα σημείο που έπρεπε να έρθει η λύση. Και η λύση ήρθε.

Λίγο μετά ακολούθησε η απόλυσή μου από την εφημερίδα. Δεν μου εξηγήθηκε γιατί δεν συναντηθήκαμε ποτέ. Και μάλιστα είχα μάθει ότι φεύγω όταν το διάβασα σε άλλη εφημερίδα. Δε μιλήσαμε γιατί δεν είχαμε επαφές».

Κάπως έτσι, ο Βαγγέλης Περρής έκλεισε δια παντός το κεφάλαιο «Θέμος», με όλους εμάς να μένουμε με την απορία ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην απόλυσή του από το «Πρώτο Θέμα»…