Κατερίνα Καινούργιου: «Δε θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της...»

Εξώδικο πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» στην Καινούργιου

Τι ζητάει η νεαρή πρώην παίκτρια του reality μόδας του ΣΚΑΪ.

Νομικά κατά της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής της κινήθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το όνομα της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» είχε εμπλακεί στην σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Στο εξώδικο η Βρισηίδα Ανδριώτου ζητάει από την εκπομπή να ανακαλέσει τα όσα ειπώθηκαν.

«Χθες το απόγευμα έφτασε στα χέρια μας ένα εξώδικο από την Βρισηίδα του «My Style Rocks» και έχει να κάνει με την εμπλοκή του ονόματός της στη σχέση των Βαλαβάνη-Βασάλου. Είναι προσωπικό, στον σταθμό, στην Τζωρτζέλα και σ’ εμένα. Η ίδια υποστηρίζει ότι εμείς υποστηρίξαμε ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση του ζευγαριού. Ζητάει να ανακαλέσουμε και να πούμε ότι δεν είναι…» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη εξαιτίας μιας αναφοράς στο εξωδικό που της εστάλη: «Επειδή διάβασα το εξώδικο, το οποίο μου αποκαλούσε κυρία μέσα σε εισαγωγική και, μάλιστα, χαμηλής ηθικής, να σου πω γλυκιά μου ότι το ήθος μου δεν το διαπραγματεύομαι. Για το αν είμαι κυρία και έχω ηθική το ξέρουν όλοι όσοι έχουν σχέσεις μαζί μου. Όπως επίσης ξέρω να μιλάει και πολύ καλά ελληνικά… Θα δούμε την αμφισβήτηση της συγκεκριμένης είδησης και μετά εγώ δεν θέλω να ξαναμιλήσω, μη με βγάλετε καν στο πλάνο…»