Λάκης Λαζόπουλος: Η αποκάλυψη για τους «Μήτσους» και τη συμμετοχή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (Vid)

Λάκης Λαζόπουλος: Η αποκάλυψη για τους «Μήτσους» και τη συμμετοχή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (Vid)

Η συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου λίγο πριν την πρεμιέρα.

Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν στη μικρή οθόνη.

Η σατιρική σειρά του Λάκη Λαζόπουλου που αγαπήθηκε όσο λίγες έρχεται και πάλι στις οθόνες μας με νέα επεισόδια. Η μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ο δημιουργός της σειράς, Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τα συναισθήματά του. Όπως σημείωσε το είχε λείψει η αίσθηση του λόγου ενώ αποκάλυψε ότι θα δούμε και την εξέλιξη των χαρακτήρων που είχαμε αγαπήσει από τη συχνότητα του Mega.

«Οι χαρακτήρες μεγαλώνουν και το μεγάλωμα τους είναι η εξέλιξη στο ίδιο το πρόσωπο… Ο καθένας βρίσκεται στο σημείο, στο οποίο βρίσκεται. Εδώ για παράδειγμα, που βρίσκομαι με την Ελένη Γερασιμίδου συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα. Μετράνε ακόμα τους λογαριασμούς!», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος για το αγαπημένο ζευγάρι ενώ αποκάλυψε ότι η χήρα Μήτσι έχει παντρευτεί ξανά!

Όσο για τους νέους χαρακτήρες είπε: «Οι νέοι χαρακτήρες θα είναι πρόσωπα που θα μπαίνουν σιγά σιγά. Επειδή θα είναι λίγα επεισόδια, δεν θέλω να χαλάσω την αίσθηση αυτών των ανθρώπων. Έχω όμως στο μυαλό μου πρόσωπα και νέους χαρακτήρες για να βάλω. Ο κάθε νέος χαρακτήρας χρειάζεται το χρόνο του, οπότε δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να τους βάλω τώρα».

Ο ίδιος σημείωσε ότι θα δούμε περίπου 6 επεισόδια.

Τέλος, σημείωσε για ενδεχόμενη συμμετοχή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που είχαμε δει στη σειρά του Mega: «Με το Χριστόφορο μιλάμε συνέχεια και είπαμε πώς θα μπορούσε να μπει. Αλλά θεωρώ επειδή όταν ο Χριστόφορος μπήκε ήταν περισσότερο ο εαυτός του παρά ένας ρόλος, θα είναι πιο δύσκολο να μπει ένας που έχει παίξει την ηλικία του σήμερα. Το’χω αφήσει στον αέρα και έτσι το έχουμε συνεννοηθεί. Ας το αφήσουμε στον αέρα, αν είναι να έρθει θα έρθει … αν δεν συντρέχει ο λόγος δεν θα έρθει».