Όλοι οι αστέρες του ANT1 στην επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος (Pics)

«Διαζύγιο» Λάτσιου – ΑΝΤ1: «Οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας» (Vid)

Το έντονο ραντεβου Λάτσιου - Κυριακού.

Παρελθόν από τον ΑΝΤ1 αποτελεί από το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Λάτσιος.

Ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ και επικοινωνίας είχε επαναπροσληφθεί το καλοκαίρι που μας πέρασε για να φέρει και πάλι το κανάλι του Αμαρουσίου σε θέση ισχύος έναντι του ΣΚΑΪ. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε με τον ΑΝΤ1 με μια λιτή ανακοίνωση να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όπως είναι λογικό το «διαζύγιο» δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Η Τίνα Μεσσαροπούλου μάλιστα από την εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε και το παρασκήνιο της τελευταίας συνάντησης του Γιάννη Λάτσιου με τον Θοδωρή Κυριακού.

Όπως επεσήμανε η έμπειρη δημοσιογράφος, το ραντεβού των δύο ανδρών ήταν ιδιαίτερα έντονο και δεν έλειψαν οι εντάσεις. Τόνισε μάλιστα ότι οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι την Λεωφόρο Κηφισίας.

«Σε αυτό το ραντεβού ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας, τολμώ να το πω ότι ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας. Ήταν ένα πολύ έντονο ραντεβού, όπου εκεί πάρθηκε και η τελική απόφαση του διαζυγίου, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα αποχωρήσει. Αν δηλαδή μια απόλυση ή μια παραίτηση. Πληροφορίες μου λένε ότι υπήρχε μια συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιο του Γιάννη Λάτσιου, η οποία ισχυροποιούσε ακόμα περισσότερο τη θέση του» αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου.