Ο Βαγγέλης Περρής «σφάζει» Θέμο: Όσα είπε για το «Όλα» και την απόλυσή του από το «Θέμα»

Βαγγέλης Περρής: Τι αποκάλυψε για τα σατιρικά βίντεο του «ΟΛΑ» που έγραψαν ιστορία;

Ποιος ξεχνά τα βίντεο που εκτόξευσαν τη φήμη του Θέμου Αναστασιάδη;

Ο Βαγγέλης Περρής είχε πολλά να πει.

Έναν απολαυστικό μονόλογο κάνει ο παρουσιαστής του Circo στο περιοδικό «Τηλέραμα» στο οποίο αποκάλυψε –μεταξύ άλλων- κάτι τρομερά ενδιαφέρον για τα σατιρικά βίντεο της εκπομπής «ΟΛΑ» που επί χρόνια κρατούσαν συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Νόμιζες πως ξέρεις τα πάντα για τον Περρή;

Όσα ακολουθούν αποδεικνύουν πως… κάνεις λάθος!

Διαθέτω συλλογή και από μαχητικά αεροπλάνα, μολυβένια στρατιωτάκια, χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και ήρωες του MEGA.

Επιμελήθηκα τη σκηνογραφία στο πρώτο εορταστικό πρόγραμμα του ΜΕGΑ και στη συνέχεια έγραφα κείμενα για τη σατιρική εκπομπή «Απίστευτα και ελληνικά» του Γιάννη Ζουγανέλη, ενώ έγραψα και τους στίχους στο τραγούδι των τίτλων. Μαθαίνω πολύ εύκολα στίχους τραγουδιών και με την ίδια ευκολία γράφω ανόητα ποιηματάκια.

Συνεργάστηκα με τη Ρούλα Κορομηλά στο «Ciao Antenna» και στον «Πρωινό καφέ» και είχα την επιμέλεια του «Μπράβο» για έξι χρόνια. Στη συνέχεια συνεργάστηκα με τον Θέμο Αναστασιάδη και είχα την επιμέλεια της εκπομπής «Όλα» για 15 χρόνια.

Όταν προβλήθηκαν τα πρώτα χιουμοριστικά βίντεο του «Όλα», επιφανής τηλεκριτικός της εποχής προφήτεψε ότι σύντομα κανείς δεν θα τα θυμάται.

Η σύζυγός μου, Χαρά Κατσαρή είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων και πριν από λίγες ημέρες κλείσαμε 29 χρόνια γάμου. Παντρευτήκαμε στη Σύρο, όπου γεννήθηκαν και τα παιδιά μας. Σφυρίζω συνεχώς τον ρυθμό του τραγουδιού «Girl» των Beatles. Τους Beatles τους επέβαλε στο σπίτι η κόρη μου από την ηλικία των 12. Ο γιος μου είναι φανατικός των γιαπωνέζικων κόμικ manga.

Τον πυρήνα των φίλων μου αποτελεί η παρέα που δημιουργήθηκε στην πρώτη δημοτικού.

 Γράφω τη σκαλέτα των εκπομπών με το χέρι, αγνοώντας την εφεύρεση που ονομάζεται κομπιούτερ.

Την Άννα Μαρία Βέλλη τη γνώρισα όταν ήταν μαθήτρια στη δραματική σχολή. Με την Αθηναΐδα Νέγκα ανταλλάσσουμε συνεχώς χαζά μηνύματα και φωτογραφίες.