Πρόωρο τέλος για το «Dancing With The Stars» - Εκτός ΑΝΤ1 η Ευαγγελία Αραβανή

Πρόωρο τέλος για το «Dancing With The Stars» – Εκτός ΑΝΤ1 η Ευαγγελία Αραβανή

Ποιος θα καλύψει το κενό στον διαγωνισμό χορού.

Tι συμβαίνει και φεύγουν δύο δύο τα ζευγάρια από το DWTS 6 αλλάζοντας ξαφνικά την ομαλή ροή του χορευτικού διαγωνισμού; Την απάντηση έδωσε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η αιτία της επίσπευσης των διαδικασιών στο σόου του Ant1 είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το νέο παιχνίδι που ετοίμασε για λογαριασμό του Αντ1.

Το «Wall», με παρουσιαστή τον Γρηγόρη είναι το νέο μεγάλο κεφάλαιο του σταθμού για την prime time ζώνη και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ. Τα 17 επεισόδια του νέου project έχουν ήδη γυριστεί στην Πολωνία.

Όπως είναι λογικό δε θα μπορούσε να συνυπάρχει με το DWTS 6 το οποίο τελειώνει αργά το βράδυ της Παρασκευής οπότε το πρόωρο τέλος του δεύτερου ήταν κάτι φυσιολογικό, αν αναλογιστεί κανείς και τα φετινά του νούμερα στην τηλεθέαση.

Η πιο σημαντική αποκάλυψη του δημοσιογράφου όμως έγινε όταν επικαλέστηκε πληροφορίες για τη μη ύπαρξη συμβολαίου στη συνεργασία της Ευαγγελίας Αραβανή με το κανάλι του Αμαρουσίου. Η συμφωνία που είχε γίνει με τον τότε διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο της επέτρεπε να μείνει ελεύθερη μετά το τέλος του παιχνιδιού. Το οποίο θα συμβεί, πολύ συντομότερα απ’ όσο υπολόγιζε.

Όπως άφησε να εννοηθεί με νόημα ο ίκος Γεωργιάδης η Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλο κανάλι. Η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε «Δεν μπορώ να κάνω ανακοινώσεις αλλά εμείς τη θέλουμε πάρα πολύ την Ευαγγελία. Δεν αποκλείεται να τη δούμε στο Epsilon», δίνοντας κάτι παραπάνω από μία απλή φήμη για το μέλλον της όμορφης παρουσιάστριας μετά τον ΣΚΑΪ και τον Αντ1.