Νέο πρόγραμμα! Τα 5 ριάλιτι παιχνίδια της σεζόν 2018 – 2019

Survivor: Πρώην παίκτης κινείται νομικά κατά της παραγωγής

Οι επόμενες κινήσεις του.

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα με την παραγωγή του Survivor είναι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Το μοντέλο συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του reality επιβίωσης και η παρουσία του συζητήθηκε έντονα λόγω των εντάσεων που δημιουργούσε στην ομάδα των Mαχητών.

Ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς πριν από λίγο καιρό ωστόσο για εκείνον το κεφάλαιο αυτό δεν έχει κλείσει οριστικά.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day» έχει δώσει εντολή στο δικηγόρο του να μελετήσει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την παραγωγή. Εφόσον δεν έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα θα κινηθεί νομικά για δυσφήμιση.

«Προσπαθώ να ακολουθήσω ένα ειδικό πρόγραμμα λόγω των τραυματισμών μου. Λόγω του σοβαρού τραυματισμού μου στο γόνατο και ένα τραυματισμό που έχω στη μέση δεν μου επιτρέπεται να γυμναστώ όπως πριν», ανέφερε για τους τραυματισμούς που είχε στο παιχνίδι.

 

Survivor: Πρώην παίκτης κινείται νομικά κατά της παραγωγής

Όσον αφορά το νομικό ζήτημα που υπάρχει τόνισε:

«Έχω υπογράψει ένα συμφωνητικό με την παραγωγή. Το έχω δώσει στον δικηγόρο μου να το μελετήσει και να εξετάσει σημεία που ενδεχομένως η παραγωγή να έχει αθετήσει κάποιες υποχρεώσεις προς εμένα.

Αυτά αφορούν κυρίως ζητήματα για τη σωματική ακεραιότητα και ζητήματα δυσφήμισης προς το πρόσωπό μου, γιατί δημιουργήθηκαν και τέτοια θέματα. Είναι κάτι που το εξετάζει ο δικηγόρος μου, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή».