Μεγάλος νικητής του MasterChef 2 ο Τιμολέων Διαμαντής (Pics & Vid)

Υπήρξε νοθεία και δολιοφθορά στον τελικό νικητή του MasterChef; (Pic)

Τα social media για ακόμα μία φορά ανακάλυψαν αυτό που το απλό μάτι δεν μπόρεσε να διακρίνει.

Ο Τιμολέων Διαμαντής αναδείχτηκε το βράδυ της Δευτέρας νικητής στο MasterChef 2 μετά από 3,5 μήνες προσπαθειών που τον έφεραν στον τελικό αντιμέτωπο με τον Χρήστο Γλωσσίδη.

Η νίκη του Τιμολέοντα κρίθηκε στον πόντο, στον τελευταίο φάκελο του Funky Gourmet που άλλαξε τα δεδομένα δίνοντας τη νίκη στον Τιμολέοντα.

Μία νίκη που ήταν αντίθετη με όσα είχαν προβλέψει τα spoilers Που είχαν κυκλοφορήσει. Το άνοιγμα του τελευταίου φακέλου μάλιστα ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά της αμφισβήτησης της εγκυρότητας του αποτελέσματος αφού κάποιοι χρήστες των social media πρόσεξαν μία μικρή λεπτομέρεια που ίσως κρύβει ακόμα και δολιοφθορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν ο φάκελος που παραδώθηκε ήταν σφραγισμένος με βουλοκέρι που είχε ένα συγκεκριμένο σχήμα σφραγίδας.

Αυτός που ανοίχτηκε όμως μπροστά στους παίκτες και τους παρεβρισκόμενους φαίνεται πως είχε ένα διαφορετικό σχήμα στην σφαγίδα που σχημάτιζε το λιωμένο κερί.

Η κουβέντα περι νοθείας όπως καταλαβαίνετε φούντωσω και δεν είναι η πρώτη φορά στη φετινή σεζόν του MasterChef αν αναλογιστούμε και την περίπτωση αποχώρησης του Σελίμ όταν βρέθηκε απέναντι στην Ηλέκτρα.

Δείτε τις δυο φωτογραφίες και βγάλετε τα δικά σας συνπεράσματα.

Υπήρξε νοθεία και δολιοφθορά στον τελικό νικητή του MasterChef; (Pic)