Ξανά ρεζίλι η Αθηνά: Η νέα ανεπανάληπτη τούμπα που μπαίνει στα highlights του παιχνιδιού ολόκληρου (Vid)

Το τερμάτισε η «19χρονη» Αθηνά: Πέρασε και από το Survivor – Πώς κατέληξε στο Power of Love (Vid)

Mόλις 19 αλλά με τόσες εμπειρίες.

Στη διαδικτυακή εκπομπή του φιναλίστ του πρώτου Survivor, Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, που εκπέμπει από την Κύπρο, βρέθηκε το τηλεοπτικό ζευγάρι των ημερών, ο Δώρος Παναγίδης και η 19χρονη Αθηνά Χρυσαντίδου.

Ο Μάριος καλωσόρισε τον φίλο του, πρίν το reality, Δώρο και τη σύντροφό του και μέσα σε ένα σκηνικό που θύμιζε το «Between Two Ferns» οι τρεις του συζήτησαν εξαιρετικά σημαντικά θέματα που ταλανίζουν την ελληνοκυπριακή κοινωνία.

Ένα από αυτά είναι και το Survivor, για το οποίο η νεαρή Αθηνά, με τον κομψό τρόπο που καθόταν με το πόδι πάνω στην πολυθρόνα, ερωτήθηκε από τον Μάριο αν ποτέ δήλωνε συμμετοχή.

Η 19χρονη τότε εξέπληξε τους παρακαθήμενούς της αφού αποκάλυψε ακόμα ένα τεράστιο «γαλόνι» στο πλούσιο βιογραφικό της.

Το γλυκό κορίτσι των 19 Μαΐων εξομολογήθηκε ότι είχε δηλώσει συμμετοχή στο δεύτερο Survivor, φτάνοντας μάλιστα ως την τρίτη πίστα το τρίτο κάστινγκ στο οποίο και κόπηκε.

Ο λόγος; Όπως υποστήριξε η ίδια οι άνθρωποι της παραγωγής «είδαν έτσι όπως ήμουν και λένε κάτσε μην την πάρουμε αυτήν και τη χάσουμε εκεί πέρα έτσι όπως είναι με τις καρύδες και μ’ αυτά», οπότε δεν μπήκε. Καταλάβατε εσείς τον λόγο που δεν μπήκε; Ούτε εμείς.

Πάντως ένα είναι σίγουρο με τις διαρκείς αποκαλύψεις για το γεμάτο τηλεοπτικά κατορθώματα παρελθόν της Αθηνάς. Ότι όσο μπόι της λείπει και όσα χρόνια κρύβει, τόσο γεμάτο σπουδαίες τηλεοπτικές εμπειρίες είναι το παλμαρέ της.