Αρβανιτίδης

Αστυνομικές ιστορίες μυστηρίου θα περιλαμβάνει η νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη.

Ο δημιουργός επιτυχημένων σειρών στην τηλεόραση είναι ένα βήμα πριν υπογράψει στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλει τη σειρά – ντοκιμαντέρ που τιτλοφορείται «Έγκλημα και πάθος» και που θα αφορά εγκλήματα που συγκλόνισαν. Τα επεισόδια θα είναι ωριαία και θα προβάλλονται μια φορά την εβδομάδα.

Αυτή την περίοδο ο σκηνοθέτης βρίσκεται σε φάση οντισιόν τόσο για τους ηθοποιούς όσο και για τη δημοσιογραφική ομάδα που θα αναλάβει την έρευνα. Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για το νέο του εγχείρημα.

«Πάντα μου έκαναν εντύπωση τα εγκλήματα πάθους. Πώς ένας άνθρωπος από τον απόλυτο έρωτα φτάνει στο απόλυτο μίσος και στην αφαίρεση της ζωής του αγαπημένου του προσώπου; Δεν μπορούσα να κατανοήσω την άβυσσο της ψυχής του, τη ζήλια, την εκδίκηση, την κτητικότητα, την παράνοια, τον παραλογισμό. Στα ερωτικά εγκλήματα υπάρχει πάντα το ελαφρυντικό του “εν βρασμώ ψυχής”, όπως λένε και στις δικαστικές αίθουσες, αλλά σε πολλά εγκλήματα που ανατρέχω στο παρελθόν έχω διαπιστώσει ότι ο θύτης έχει σχεδιάσει και έχει προμελετήσει το έγκλημα» ανέφερε στην Espresso o Δημήτρης Αρβανίτης.

Όσο για τον αν θα είναι αληθινές οι ιστορίες που θα προβληθούν απαντά: «Η ψυχρότητα κάποιων δολοφόνων, που σκότωσαν το αντικείμενο του πόθου τους και μετά το έπαιζαν άνετοι και το έψαχναν κιόλας, παραπλανώντας τις αστυνομικές Αρχές, είναι κάτι που μόνο ειδικοί επιστήμονες μπορούν να μας αναλύσουν, γιατί εγώ, ως δημιουργός, αδυνατώ. Ολες οι ιστορίες, λοιπόν, που θα δραματοποιήσουμε θα είναι αληθινές και θα έχουν απασχολήσει τα εγχώρια ΜΜΕ».