Στη μάχη της ενημέρωσης το Kontra Channel: Πρεμιέρα για το δελτίο ειδήσεων του σταθμού

Aυτές είναι οι νέες εκπομπές του ανανεωμένου Kontra Channel

To Kontra Channel αλλάζει και μας παρουσιαζει τις νέες εκπομπές του

Από Δευτέρα και κάθε μέρα, από τις 22:00 και για δύο ώρες, έρχεται η εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με τον Μάκη Κουρή και τον Σπύρο Γκουτζάνη.

Κάθε βράδυ, ζωντανά στο στούντιο, βρίσκονται πολιτικά πρόσωπα της επικαιρότητας και εκπρόσωποι φορέων για να μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων με άποψη και πλούσιο ρεπορτάζ.

Η εμβληματική εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με το κύρος και την αξιοπιστία του Μάκη Κουρή, παίρνουν θέση στο πλήρως ανακαινισμένο στούντιο δίνοντας νέα δυναμική στην ενημέρωση.

Από τη Δευτέρα 21 Μαΐου και κάθε μέρα, στις 21:00 η ενημέρωση συνεχίζεται, με την εκπομπή «Χώρα εν Καμίνω».

Πάνος Παναγιωτόπουλος υποδέχεται ζωντανά στο στούντιο εκπροσώπους της ελληνικής πολιτικής σκηνής και αναλύει τις κρυφές πτυχές της πολιτικής επικαιρότητας και τις τρέχουσες εξελίξεις, με πλούσιο ρεπορτάζ.

Σύγχρονο και δυναμικό, το Kontra Channel, μπαίνει σε νέα εποχή με αναβαθμισμένο περιεχόμενο και έρχεται να ενισχύσει τον αποκαλυπτικό και ενημερωτικό του χαρακτήρα, με σεβασμό στον τηλεθεατή.

Δευτέρα – Παρασκευή στις 19:00 σε HD Live Broadcast

Από τη Δευτέρα 21 Μαΐου και καθε μέρα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 19:00 και για δύο ολόκληρες ώρες, κάνει πρεμιέρα το Kontra News, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra με τον Γιώργο Μελιγγώνη στην παρουσίαση.

Το Kontra θα φέρει νέα πρόσωπα στο τηλεοπτικό τοπίο και ο Γιώργος Μελιγγώνης, ένας δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία μας παρουσιάζει καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο και με αποκλειστικές συνεντεύξεις, με άποψη και σεβασμό προς τον τηλεθεατή.

Δίπλα στον Γιώργο Μελιγγώνη, καθημερινά θα εμφανίζονται και θα αναλύουν με καυστικό και αντικειμενικό τρόπο την επικαιρότητα η πολιτική συντάκτρια Στέλλα Γκαντώνα, ο Φοίβος Κλαυδιανός στα εθνικά και τα διεθνή θέματα, ο Αλέξανδρος Κλώσσας στα της οικονομίας, ο Κώστας Πουλακίδας στα πολιτικά, ο Γιώργος Χριστοφορίδης για όλα και ο Γιώργος Κολοκοτρώνης στα αθλητικά.

Η νεανική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού συνεχίζει το ρεπορτάζ εκτός στούντιο και με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις θα μεταδίδουμε καθε έκτακτη είδηση τη στιγμή που συμβαίνει από τον τόπο που συμβαίνει.

Το Kontra News θα μεταδίδεται από τα ολοκαίνουργια στούντιο και εξοπλισμό HighDefinition του Kontra με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο περιεχομένου, σκηνικών και γραφικών.

Το Kontra24, η μοναδική ζωντανή νυχτερινή ενημερωτική εκπομπή έρχεται τώρα ακόμα πιο δυνατή στο ανανεωμένο Kontra Channel.

Καθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, ακριβώς τα μεσάνυχτα, ο Αιμίλιος Λιάτσος, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, με αποκλειστική πληροφόρηση και καυστικά σχόλια για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Πιστός στη νυχτερινή ενημερωτική ζώνη, ο Αιμίλιος μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα των εξελίξεων, κατακτώντας την ενημέρωση των πολιτών αφού αναλύει σε βάθος όλα τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας και υποδέχεται στο υπερσύγχρονο στούντιο του Kontra τα πρόσωπα που απασχολούν την καθημερινή ειδησεογραφία.

Κάθε βράδυ ακριβώς τα μεσάνυχτα, Kontra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο