Τα «μυστικά» του casting του Power of Love: Έτσι κερδίζουν οι παίκτες την είσοδό τους στο σπίτι

«Χολή» στο Power of Love: Η προσβλητική ατάκα παίκτριας που δεν πέρασε απαρατήρητη (Vid)

Kαμιά φορά τα παιχνίδια είναι πιο επικίνδυνα και από την ευθεία επίθεση.

Η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι του «Power of Love» με σκοπό να προσφέρει λίγες αγχολυτικές στιγμές στους παίκτες με ένα παιχνίδι λέξεων, παρόμοιο με το πασίγνωστο Taboo.

Στο παιχνίδι ο ένας παίκτης περιγράφει τη δοθείσα λέξη στον συμπαίκτη του χωρίς να χρησιμοποιήσει τις απαγορευμένες λέξεις κλειδιά.

Αυτό το παιχνίδι λοιπόν έπαιξαν τα ζευγάρια του reality με το ζευγάρι της Τζούλιας και του Μιχάλη να δίνει σίγουρα το highlight του παιχνιδιού όταν έπαιξαν με μία λέξη που κάποιον τους… θύμισε κατά τη διάρκεια του γύρου αυτού.

Η ζητούμενη λέξη ήταν η ΜΑΣΕΛΑ και η Τζούλια προσπαθώντας να την περιγράψει χρησιμοποιήσε ένα παρατσούκλι που έχουν δώσει οι υπόλοιποι παίκτες στον Νίκο.

Αλλά η περιγραφή δε σταμάτησε εκεί αφού ακόμα πιο «προσβλητικές» περιγραφές συνεχίστηκαν με θύμα την ηλικία και τα δόντια του Νίκου, με όλους τους παίκτες και την Μαρία Μπακοδήμου να έχουν λυγίσει από τα γέλια.

Την ίδια ώρα ο Νίκος άβολα προσπαθούσε να γελάσει με την κατάσταση και να δείξει την ίδια ώρα μία στοιχειώδη αντίδραση σε όσα άκουγε.