Η «μάχη» της παραμονής Πρωτοχρονιάς: Ο ΑΝΤ1 «χτυπά» ALPHA και ΣΚΑΪ με το πιο δυνατό του χαρτί

Το γιατί ορισμένοι από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες δεν έχουν όλα αυτά τα χρόνια περάσει από το πλατώ του Σπύρου Παπαδόπουλου στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» είναι απορία πολλών τηλεθεατών.

Να που η εξήγηση ήρθε -έστω και τόσα χρόνια μετά- και μάλιστα δια στόματος μίας εκ των μεγαλύτερων κυριών του ελληνικού τραγουδιού. Ο λόγος για την Κατερίνα Στανίση.

Η καλλιτέχνις σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για ποιο λόγο δεν την έχουμε δει ποτέ καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, με την απάντησή της να είναι αφοπλιστική:

«Εννοείς την εκπομπή που καλεί τους ίδιους και τους ίδιους; Γι’ αυτή την εκπομπή δε λες; Αυτοί είναι λες και είναι με τον μήνα…

Δεν με έχουν καλέσει. Δε μπορώ να πω κακό για την εκπομπή γιατί είναι πολύ καλή. Αλλά έμαθα ότι δεν με κάλεσαν εμένανε ποτέ -και μένα και κάποιος άλλους τραγουδιστές- ξέρεις για ποιο λόγο; Γιατί πήγαμε και τραγουδήσαμε στην Πάνια.

Δηλαδή αυτό δεν είναι κομπλεξικό πράγμα; Δεν με στεναχωρεί, απλά με αηδιάζει μερικές φορές. Καλά, δε θα κλάψω εγώ τώρα επειδή δεν με κάλεσαν. Εγώ πηγαίνω εκεί που μ’αγαπάνε».

«Block» Παπαδόπουλου σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες: Γιατί δεν τους έχουμε δει ποτέ στο «Στην Υγειά μας»;

Πέρα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια,  όμως, έχει παρατηρηθεί πως από το πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου έχουν αποκλειστεί και καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί στη μουσική εκπομπή του Κώστας Χαραβαδέλλα «Όλοι οι καλοί χωράνε».

Τρανό παράδειγμα; Η Άντζελα Δημητρίου.

Για να δούμε, θα υπάρξει απάντηση από πλευράς Παπαδόπουλου;