Η εξήγηση του Δήμου Βερύκιου για το κόψιμο της «Ελληνοφρένειας»

Χαμός στο «Happy Day» με ξέσπασμα του Βερύκιου προς τον Φραγκολιά: «Είσαι ανιστόριτος και αμόρφωτος» (Vid)

Στο στόχαστρο του αντιπροέδρου του ALPHA όλο το πάνελ του πρωινού.

Σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε το πρωί ο Δήμος Βερύκιος στην καθιερωμένη ζωντανή σύνδεση του «Happy Day» με το ραδιόφωνο του ALPHA και αυτό φάνηκε από την πρώτη κιόλας ερώτηση στο πάνελ «Παιδιά είσατε καλά; Πάτε καλά; Ζείτε στην άλλη Ελλάδα;», κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που επακολούθησε.

Ο Κώστας Φραγκολιάς κατά τη διάρκεια της συζήτησης φανερά ενοχλημένος για το ζήτημα των Σκοπίων και τη συμφωνία στις Πρέσπες ρώτησε τον Δήμο Βερύκιο για όλα αυτά που ακούστηκαν από το στόμα του Υπουργού κ. Κοτζιά.

Ο αντιπρόεδρος του ΑLPHA αφού τον παρατήρησε για το ύφος τους και τον τόνο της φωνής του του απάντησε: «Είστε ανιστόρητοι, το έχετε καταλάβει; Είστε παιδιά της γενιάς σας, που δεν ξέρετε ιστορία. Πορεύεστε με ένα συναίσθημα που είναι εντελώς αμόρφωτο. Δεν το καταλαβαίνετε;».

«Επειδή εμείς δεν ξέρουμε, γι’ αυτό και ρωτάμε… Δεν τον αφορά τον κόσμο όλο. Είναι εμπορικό το θέμα» συνέχισε ο Κώστας Φραγκολιάς με τον Δήμο Βερύκιο να γίνεται έξαλλος και να του απαντάει:

«Κατ’ αρχάς δεν καταλαβαίνω το υφάκι σας. Σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Τι είναι αυτά που λες; Που είσαι ανιστόρητος, που είσαι αμόρφωτος… Τι είναι αυτά τα κοκοράκια που μου πετάς; Πας καλά αγόρι μου γλυκό;».