Ανατροπή στο νέο ριάλιτι μαγειρικής – Κανένας εγκλεισμός για τους παίκτες

Επισημοποιήθηκε: Τριανταφυλλίδου και Πετρετζίκης στο «Bake Off Greece» – Ποιοι είναι οι άλλοι δύο κριτές

Το νέο reality ζαχαροπλαστικής μπαίνει δυναμικά στην τηλεοπτική μας ζωή.

Το νέο reality ζαχαροπλαστικής, το πρώτο του είδους του, έρχεται στην Ελλάδα και φέρει την υπογραφή ποιότητας του BBC.

Το «Bake Off Greece» δε θα έχει εγκλεισμό σε σπίτι θα πρέπει όμως να αναδείξει τα ταλέντα των ερασιτεχνών ζαχαροπλαστών μέσα από μία σειρά δοκιμασιών που θα κρίνονται από έμπειρους pastry chefs.

Τα ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν πολλά. Πρώτο αυτό της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου που επιστρέφει μόνο για τον διαγωνισμό στην Ελλάδα στον ρόλο της παρουσιάστριας.

Διαβάστε στην επίσημη ανακοίνωση του καναλιού που ακολουθεί τα ονόματα και ένα μίνι βιογραφικό των τριών κριτών.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αφήνει για λίγο την υποκριτική κι αναλαμβάνει ρόλο παρουσιάστριας. Είναι η ήρεμη δύναμη του παιχνιδιού, ρίχνει τους τόνους, «ξεκλειδώνει» τους παίκτες και ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα τους.

 

Επισημοποιήθηκε: Τριανταφυλλίδου και Πετρετζίκης στο «Bake Off Greece» - Ποιοι είναι οι άλλοι δύο κριτές

 

Οι τρεις άντρες που την πλαισιώνουν, έμπειροι επαγγελματίες με διεθνή καταξίωση, είναι έτοιμοι να σταθούν αυστηρά απέναντι στους συμμετέχοντες και τις συνταγές τους. Άκης, Νικόλας, Δημήτρης είναι οι κριτές – το κερασάκι στην τούρτα του «Bake Off Greece».

 O Νικόλας Στράγγας μικρός ήθελε να γίνει ναυτικός, τελικά όμως ερωτεύτηκε τη ζαχαροπλαστική. Είναι βραβευμένος chef, με πολυετή εμπειρία σε κουζίνες του εξωτερικού,μεταξύ των οποίων εστιατόρια με αστέρι Michelin. Εδώ και πολλά χρόνια διαπρέπει στηΔανία, όπου διατηρεί «μπουτίκ επιδορπίου», ενώ έχει συμμετάσχει ως κριτής στο τηλεοπτικό «Crème de la Crème», το δανέζικο Bake Off για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες.

Επισημοποιήθηκε: Τριανταφυλλίδου και Πετρετζίκης στο «Bake Off Greece» - Ποιοι είναι οι άλλοι δύο κριτές

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ίσως ο πιο δημοφιλής chef στην Ελλάδα. Ανήσυχο πνεύμα, έχει παρουσιάσει τηλεοπτικές γαστρονομικές εκπομπές, έχει κυκλοφορήσει περιοδικά και βιβλία μεταξύ των οποίων το «Piece of cake», τη «βίβλο των κέικ» όπως ο ίδιος την αποκαλεί, ενώέχει δημιουργήσει και το δικό του εργαστήρι παραγωγής… γεύσεων και σκέψεων!

 

Επισημοποιήθηκε: Τριανταφυλλίδου και Πετρετζίκης στο «Bake Off Greece» - Ποιοι είναι οι άλλοι δύο κριτές

 

Ο Δημήτρης Χρονόπουλος είναι βραβευμένος pastry chef και pastry chef consultant, με εμπειρία σε κουζίνες με αστέρι Michelin. Εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής σοκολάτας, ενώ τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί επαγγελματικά σεμινάρια και workshops ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επισημοποιήθηκε: Τριανταφυλλίδου και Πετρετζίκης στο «Bake Off Greece» - Ποιοι είναι οι άλλοι δύο κριτές

 

 

 

Αυτή είναι η dream team με την οποία το «Bake Off Greece» έρχεται να αλλάξει τις τηλεοπτικές μας ημέρες από το φθινόπωρο στον Alpha. Το πρόγραμμα, με τη σφραγίδα ποιότητας του ΒΒC, που μεταδίδεται σε 29 χώρες παγκοσμίως, επιβραβεύει τις πιο απολαυστικές συνταγές με το πιο… φουσκωμένο ποσό. Ο καλύτερος ερασιτέχνης ζαχαροπλάστης αποκτά τα πιο γλυκά 50.000 ευρώ της ζωής του!