Νέο πρόγραμμα! Τα 5 ριάλιτι παιχνίδια της σεζόν 2018 – 2019

Survivor: Τι θα δούμε στον μεγάλο Τελικό;

Οι διαφορές σε σχέση με τον πρώτο κύκλο.

Ο μεγάλος τελικός του Survivor πλησιάζει.

Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώνεται και σε λίγες μέρες θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή. Με την αποχώρηση του Νικόλα Αγόρου στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης απομένουν πέντε παίκτες.

Τις επόμενες μέρες θα δούμε και την τελευταία αποχώρηση όπου θα βγει και η τελική τετράδα. Από τους εναπομείναντες παίκτες θα βγει και ο μεγάλος νικητής από την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» όσα θα δούμε στον φετινό τελικό θα έχουν ελάχιστες διαφορές σε σχέση με τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι.

Ο ημιτελικός και ο τελικός θα είναι live και θα διεξαχθεί στο Άλσος Βεΐκου στην Αθήνα με κεντρικό παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Όπως και έτσι έτσι και φέτος το έπαθλο για τον νικητή θα είναι 100.000 ευρώ.

Το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού ολοκληρώνεται όπως και πέρσι στον Άγιο Δομίνικο. Τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό ο τηλεοπτικός χρόνος μέχρι και την ανακοίνωση του τελικού νικητή θα γεμίσει με βιντεάκια από το παιχνίδι με αστείες στιγμή αλλά και σκηνές που ουδέποτε είδαμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες.