Το συγκινητικό αντίο της Τατιάνας και τα «καρφιά» στο Epsilon στην τελευταία της εκπομπή (Vid)

Το συγκινητικό αντίο της Τατιάνας και τα «καρφιά» στο Epsilon στην τελευταία της εκπομπή (Vid)

Tα ευχαριστήρια λόγια αλλά και τα «καρφάκια» της παρουσιάστριας.

Την τελευταία της εκπομπή παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής η Τατιάνα Στεφανίδου από την συχνότητα του Epsilon και μεγάλο κομμάτι της εκπομπής λειτούργησε σαν αποχεραιτισμός στους τηλεθεατές.

Η Τατιάνα και οι συνεργάτες της, εμφανώς συγκινημένοι, έκαναν τον απολογισμό τους, ευχαρίστησαν κοινό και τεχνικού, θυμήθηκαν τις στιγμές που ξεχώρισαν στις τρεις τηλεοπτικές σεζόν που το «Τατιάνα Live» έβγαινε καθημερινά στις μικρές μας οθόνες.

Η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και μετά τις γενικές ευχαριστίες δεν παρέλειψε να πετάξει τα «καρφάκια» της για το επίπεδο του καναλιού που αγόρασε ο νέος ιδιοκτήτης σε σχέση με αυτό του Epsilon οταν πήγε η ίδια 3 χρόνια πριν:

«Τα πράγματα αρχικά ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Το κτίριο ήταν ένα γιαπί. Εγώ με κάποιους άλλους το είδαμε όλο το έργο από την αρχή. Δεν υπήρχαν χρήματα, υπήρχε όμως η ψυχή, το πάθος για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο, κάτι δυνατό. Και τα καταφέραμε. Όταν πριν από τρία χρόνια ο κόσμος πληροφορήθηκε ότι κάποιοι θα έρθουμε εδώ να δουλέψουμε, δεν το πίστεψε κανείς.

Έπεσαν όλοι από τα σύννεφα, μας είπαν τρελούς. Λεφτά δεν υπήρχαν. Ό,τι βλέπετε δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι, πολλά έγιναν με προσωπική εργασία. Φέρναμε από το σπίτι μας πράγματα, έγιναν κάποιες συμφωνίες διαφημιστικές για να πάρουμε κάποια πράγματα. Συναντήσαμε εδώ ανθρώπους τεχνικούς, οι οποίοι ήταν θησαυροί αλλά ήταν λίγο «θαμμένοι» και θέλω πρωτίστως να ευχαριστήσω το τεχνικό προσωπικό. Όταν ήρθαμε είδα στα μάτια τους μια λάμψη μιας νέας αρχής, αισθάνθηκα ότι με το πάθος μας τους εμπνεύσαμε.

Γίναμε όλοι μαζί μια γροθιά και από το τίποτα φτιάξαμε ένα κανάλι το οποίο πήρε μια μεγάλη υπεραξία, έφτασε σε ημερήσια ποσοστά να έχει 7% τηλεθέαση -άκουγα τον κ. Σαββίδη που έλεγε ότι το 7% θα το μεγαλώσει και του το εύχομαι-, πουλήθηκε…

Από τους ανθρώπους πήρε υπεραξία, από όλο το προσωπικό εδώ που «έλιωσε». Θέλω να ευχηθώ συγχαρητήρια σε όλους αυτούς, καλή επιτυχία σε αυτό που έρχεται» είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.