Τα κατάφεραν: Μεγάλοι νικητές του «Power of Love» η Στέλλα και ο Πάνος (Vid)

Toυς γνωρίσαμε ως ένα από το πιο αγαπημένα ζευγάρια του « Power of Love». To κοινό που ψήφιζε μαζί με τους συμπαίκτες τους στο σπίτι τους ανακήρυξαν νικητές του reality του ΣΚΑΪ δίνοντάς τους τα έπαθλα του παιχνιδιού, μαζί με αρκετά εβδομαδιαία έπαθλα δημοφιλίας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η Στέλλα έβγαλε τους φακούς της και ξεκίνησαν με τον Πάνο μία «τουρνέ» σε εκπομπές του σταθμού παράλληλα με πολλές φωτογραφίσεις και live στο Instagram.

Οι πληροφορίες του Dailymedia επιβεβαιώθηκαν και το ζευγάρι πράγματι θα παρουσιάσει μαζί μία καλοκαιρινή εκπομπή, που τον concept της θα θυμίζει το αγωνιστικό κομμάτι του Survivor, με αγωνίσματα που γίνονται στην άμμο.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά κάποια… σύννεφα φαίνεται ότι απειλούν τη σχέση, τουλάχιστον την τηλεοπτική, του ζευγαριού. 

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τον συνεργάτη της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», Νίκο Γεωργιάδη, βρίσκεται ακόμα στην Κωνσταντινούπολη και έχει ξεκινήσει γυρίσματα για την εκπομπή τους που θα ονομάζεται «Σκάσε και Κολύμπα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου έχουν αρχίσει ήδη τα «όργανα» στα γυρίσματα, με το ζευγάρι να έχει αψιμαχίες για το ποιος θα μιλήσει περισσότερο, ποιος θα πει τις περισσότερες κουβέντες και ζητάει ο ένας από τον άλλον να πάρει περισσότερο χρόνο.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στην τελευταία εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» για την Στέλλα και τον Πάνο.