Νέο επαγγελματικό βήμα: Ο Φουρθιώτης έβγαλε εφημερίδα

Τα βέλη του προς την Κατερίνα Καινούργιου έστρεψε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ο παρουσιαστής του Epsilon στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» το Σάββατο δεν παρέλειψε αναφερθεί στον τρόπο που έκλεισε την εκπομπή της η ξανθιά παρουσιάστρια. Μάλιστα ανέφερε ότι ήταν εκείνος που της έδωσε την ευκαιρία όταν αποχώρησε από τον ALPHA.

Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε ο δημοσιογράφος Θέμης Μάλλης που τόνισε ότι έμεινε στο κανάλι υπό τη δική του διοίκηση κι αφού το συμβόλαιό του είχε λήξει.

«Μονό θέλω να πω το εξής. Επειδή είδα το τέλος της Κατερίνας. Δεν με ενοχλεί. Μου δημιουργεί το συναίσθημα της λύπης για τους ανθρώπους. Γιατί θυμάμαι την Κατερίνα, όταν την απέλυσαν από τον Alpha, με πολύ άσχημο τρόπο. Τότε της έδωσα την ευκαιρία ως γενικός διευθυντής προγράμματος του σταθμού αυτού, να κάνει μια εκπομπή που την πιστέψαμε.

Και άκουσα την Κατερίνα χθες και πραγματικά απορώ τελικά σε αυτόν τον χώρο, αν οι άνθρωποι σκέφτονται και οφείλουν να πουν κάποια πράγματα για κάποιους ανθρώπους. Η Κατερίνα σήμερα δεν θα βρισκόταν στην τηλεόραση, γιατί δεν είχε καμία απολύτως πρόταση τηλεοπτική, αμέσως μετά τον άσχημο τρόπο που έφυγε από τον Alpha» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια υποστήριξε για τον Θέμη Μάλλη: «Στη ζωή είναι καλό να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που μας έδωσαν κάποιες θέσεις και έκαναν κάποια πράγματα. Γιατί και ο Θέμης Μάλλης, που έμεινε στον σταθμό τότε, έμεινε υπό τη δική μου διοίκηση, ενώ είχε λήξει η συνεργασία του με τον σταθμό. Και δεν το λέω υπό μορφή παραπόνου. Αλλά επειδή όλοι ξανασυναντιόμαστε σε αυτή τη ζωή…»

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατέληξε λέγοντας: «Και το σημαντικότερο…  Να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια. Εγώ στη ζωή μου δεν μπορώ τις υποκρισίες, ούτε μου αρέσουν. Απλώς το λέω, γιατί τα λέω στην ψύχρα»