Το «όχι» Κωστόπουλου - Μπαλατσινού στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Ποια εκπομπή του απαγόρευσαν; (Vid)

Νέες λεπτομέρειες για τις σχέσεις των Πέτρου Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσινού με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είδαν το φως της δημοσιότητας.

Οι πικάντικες πληροφορίες δόθηκαν δια στόματος Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» με την Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, οι πρώην συνεργάτες του Ουγγαρέζου του είχαν βάλει φρένο στο δημοφιλές «Ougachallenge», το οποίο αρχικά αποτέλεσε ενότητα της πρωινής εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή.

«Το Ougachallenge ήταν ιδέα του Δημήτρη, απλά με ρώτησε αν μπορεί να το κάνει και του λέω βεβαίως. Ήθελε να το κάνει και την προηγούμενη χρονιά με τον Πέτρο και την Τζένη, δεν τον είχαν αφήσει, δεν του το είχαν επιτρέψει. Εμένα μου το πρότεινε και του είπα βεβαίως, είναι κάτι διαφορετικό, είναι έξυπνο, γρήγορο και γενικά εγώ δεν είμαι αρνητικός… Εγώ δίνω χώρο γιατί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, ξέρω ποιος είμαι», είπε ο Μάρκος πετώντας παράλληλα τα βέλη του σε Μπαλατσινού – Κωστόπουλου.

Όσο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο; Ουδέποτε είχε αναφερθεί στην άρνηση εκείνη του ζευγαριού.

Από την άλλη, δεν είναι άγνωστο ότι Πέτρος και Τζένη δεν είδαν με καλό μάτι την αντικατάστασή τους από τον Μάρκο Σεφερλή στην πρωινή εκπομπή του Mega, με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους μέχρι σήμερα μόνο θερμές να μην μπορούν να χαρακτηριστούν…