Σάρωσε τα πάντα: Αυτό ήταν το πρόγραμμα του Mega με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του καναλιού (Pic)

Για τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης και όχι μόνο μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» και αποκάλυψε ότι η αμοιβή της έφτασε μέχρι και το ένα εκατομμύριο το επεισόδιο. Ωστόσο απέφυγε να πει το όνομα της σειράς από την οποία έβγαλε τόσα πολλά χρήματα.

«Οι απολαβές ήταν πολύ μεγάλες τότε. Δηλαδή, εγώ είχα φτάσει -δεν θα πω σε ποιο σίριαλ- να παίρνω 1 εκατομμύριο το επεισόδιο. Δηλαδή, 4 εκατομμύρια τον μήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τη «Μαντάμ Σουσού»: «Στην τηλεόραση θυμάμαι με νοσταλγία τη Μαντάμ Σουσού μακράν. Τη λάτρευα από το βιβλίο, είχα έρωτα με τη Μαντάμ Σουσού. Όταν μου την πρότειναν είπα Χριστέ μου σε ευχαριστώ!

Δεν είδα τη φετινή Σουσού, δεν ήθελα. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πετάγομαι εγώ μέσα στη μέση, κάνει η Δήμητρα τη Σουσού, τι δουλειά έχω εγώ; Τo θεώρησα χοντράδα να πάω να δω τη Μαντάμ Σουσού».

Dolce

Ενώ αποκάλυψε και παρασκήνιο από τα γυρίσματα του «Ντόλτσε Βίτα»:

«Είχαμε περάσει πολύ καλά στο Ντόλτσε Βίτα και κάναμε και τρέλες πολλές. Ήταν έξυπνα γραμμένο αυτό, πολύ έξυπνα γραμμένο.

Υπήρχαν κάποιες σκηνές, μία που ήταν αδύνατον να την παίξουμε με την Κατιάνα από το γέλιο. Είναι μία που μου λέει πόσα βιβλία έχει και κάποια στιγμή μας έπιασε τέτοιο γέλιο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τη σκηνή. Η Κατιάνα είναι μια γλύκα. Είμαστε φίλες από τη σχολή».