Τέλος η Τσόλκα από τα «Αποκαλυπτικά»: Ευχαριστεί τους πάντες εκτός... απ’ τον Φουρθιώτη (Pic)

Τέλος η Τσόλκα από τα «Αποκαλυπτικά»: Ευχαριστεί τους πάντες εκτός… απ’ τον Φουρθιώτη (Pic)

Όλα όσα ανέφερε στον λογαριασμό της στο facebook.

Παρελθόν από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» αποτελεί η Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Η δημοσιογράφος με το τέλος της εκπομπής την Κυριακή αποχαιρέτησε τους πάντες. Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook είπε το δικό της αντίο στους συνεργάτες της μαζί με ένα «ευχαριστώ».

Από την ανάρτηση απουσίαζε μόνο το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη.

Η δημοσιογράφος δεν έκανε καμία αναφορά στον παρουσιαστή της εκπομπής, γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Η Αλεξάνδρα Τσόλκα σημείωσε ακόμη ότι αποχωρεί τελείως από την τηλεόραση.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Γνωρισα και ευτυχισμένους πανελίστες! Πέντε χρονια μετα τη συμμετοχη μου στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ έφτασε η ωρα της αποχώρησης. Στις δυο τελευταίες εκπομπές της χρονιάς δε θα σας πω αντίο, αλλά σας λεω απο εδω ευχαριστω για το ότι ήσασταν συνταξιδιώτες. Πότε με κριτικές, κάποτε με τρυφερόλογα και συχνά επικριτικά.

Αν και ποτε δε λες ποτέ, θεωρώ πως η καθε μου εμφανιση στην τηλεοραση τελειωνει εδω. Και δεν θέλω αλλο και δεν με θελει αλλο. Σας φιλω, να προσεχετε και φιλιά στα αλλα παιδια στο σπίτι…

Σ.σ: Γωγώ, Ελπίδα, Νάνσυ, Γιώργο, Λάμπρο, Φαίη, Ευη, Σφοντίλω, λατρεμένη μου Βάσω, Αλίκη, Πάρη, ΑΕΚτζη, Αρη Λυχναρά, Δούκα της Νάξου, Μαράκι τετραπέρατο, Μένια, Χριστιάννα, Τζοαννα, υπεροχες, μικρο μου πολιτικομηχανικάκι – δηλαδή Μυρτούλι μου, καλιεργημένε μου Κύπριε Σταύρο, κυριε Γιαννη στο κυλικειο, εξαίσιε Αλεξανδρε με τη φωνάρα σου, Κωστάκη μου με τα μαλλια μερακλή, που με έκανες απο κασσίδα ανθρωπο, εσεις καλοπαιδια στην εισοδο, σε ολους μεγαλο ευχαριστω και παντα θα στε στη καρδια μου σε ενα ξεφωτο. Και τα πάμε ναι; Πάμε για άλλα και χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια… ΕΞΟΔΟΣ

Σ.σ 2: Και φυσικά τον Νάσαρο Γουμενίδη και την grande dame κυρία Χριστίνα και την Μάρτζυ μου, το πιο ωραιο κορίτσι…».