Νέα είσοδος στα «Αποκαλυπτικά» - Η ανακοίνωση του Μένιου Φουρθιώτη

Νέα είσοδος στα «Αποκαλυπτικά» – Η ανακοίνωση του Μένιου Φουρθιώτη

Το τέλος της Αλεξάνδρας Τσόλκα σηματοδότησε αλλαγές.

Τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει το ξαφνικό τέλος της Αλεξάνδρας Τσόλκα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στο κοινό είναι το γεγονός πως στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της δημοσιογράφου δεν διαβάσαμε ούτε ένα «ευχαριστώ» προς τον παρουσιαστή, σε αντίθεση με ότι ίσχυσε για τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής.

Ο Φουρθιώτης από τη μεριά του, μερικές ώρες πριν ανακοίνωσε μια μεγάλη επιστροφή στα «Αποκαλυπτικά», χωρίς να ξεκαθαρίσει αν αυτή σχετίζεται άμεσα με την αποχώρηση της πρώην συνεργάτιδάς του.

Ο λόγος για τη Νανά Παλαιτσάκη, την οποία είχαμε ξαναδεί στο πάνελ του Μένιου, αποχώρησε, ωστόσο, ξαφνικά λόγω προσωπικών της θεμάτων.

«Η αγαπημένη Νανά Παλαιτσάκη επιστρέφει επίσημα στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ τη νέα σεζόν…. καλώς ήρθες στο σπίτι σου Νανά μας …. χαρά μας και τιμή μας», έγραψε ο παρουσιαστής ως λεζάντα σε μια κοινή τους φωτογραφία.

Την ίδια ώρα, αναμένονται εξελίξεις και σε ό,τι αφορά στη δικαστική διαμάχη του καναλιού με τον Φουρθιώτη, η οποία θα συνεχιστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη…