Επιτέλους, βρέθηκε λύση: Σ’ αυτό το κανάλι θα βλέπουμε τα παιχνίδια των 7 «άστεγων» ομάδων της Superleague!

Επιτέλους, βρέθηκε λύση: Σ’ αυτό το κανάλι θα βλέπουμε τα παιχνίδια των 7 «άστεγων» ομάδων της Superleague!

Το σίριαλ με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων φτάνει στο τέλος του…

Υπήρξε ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα το τελευταίο (αρκετά μεγάλο) χρονικό διάστημα κι ένα από τ’ «αγκάθια» για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020, καθώς 7 από τις ομάδες της λίγκας δεν είχαν τηλεοπτική στέγη.

Για τα δικαιώματα των αγώνων του Παναθηναϊκού, του Άρη, του Ατρόμητου, της Ξάνθης, της Λαμίας, του Απόλλωνος και του Παναιτωλικού είχαν ακουστεί πάρα πολλά σενάρια, καθώς στο παιχνίδι είχε μπει δυνατά το Epsilon, έπειτα ακούστηκε η ΕΡΤ, μετά επανήλθε στο προσκήνιο και νέα διαπραγμάτευση με τη NOVA (που δείχνει τα τελευταία χρόνια τα ματς της Superleague και έχει συμβόλαιο με τις υπόλοιπες- πλην των 7- ομάδες και για το νέο πρωτάθλημα), ενώ υπήρξαν φήμες και για το ΣΚΑΪ.

Εν τέλει, φαίνεται πως φτάνουμε στη λύση του προβλήματος και έχουμε… νικητή! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΕΡΤ είναι αυτή που εξασφάλισε τα δικαιώματα για τα 105 (15 αγώνες x 7 ομάδες) παιχνίδια, καθώς επήλθε συμφωνία μεταξύ της Δημόσιας Τηλεόρασης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, τη NOVA και τη λίγκα.

Το συμβόλαιο θα είναι «σπαστό» και θα έχει διάρκεια 1+1 έτη, ενώ η ΕΡΤ θα δείχνει και τα παιχνίδια της Superleague 2 από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, αν επικυρωθεί η συμφωνία θα μιλάμε για ιστορική στιγμή, καθώς το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (έστω και εν μέρει) θα επιστρέψει στην «ελεύθερη» τηλεόραση μετά από καιρό…